Красива кожа

Възстановява и заздравява кожата. Прави кожата гладка, мека, млада и еластична. Спомага за намаляване на бръчките и фините линии.

Начало Здраве Здраве за всеки друг Витамините лекуват всичко ( Храната има значение - част 2 )


Витамините лекуват всичко ( Храната има значение - част 2 )

ПДФ Печат Е-мейл

Витамини - Портокали

Снимка: Denise Cross [ CC ]

В първата част от филма „Храната е от значение“ беше описана храната в наши дни. Клипа ви показа колко бедна на полезни хранителни вещества е тя. Научихте, че няма по-добра храна от суровата.
Тази част ви показва мощта на витамините. Ще научите, че приемането на голям обем от витамини е много добър начин за бързо възстановяване при заболяване. Витамините са жизнено важни не само за бързо оздравяване, а и за предпазване от всякакъв вид болести.

Описани са едни от най-важните витамини за вас:

Причината витамините да лекуват толкова много болести, е че липсата им в организма води до тези заболявания.

Важно е да разберете, че тялото се самовъзстановява. Ваша е задачата да му осигурите енергия и качествени градивни елементи.

Стреса на работното място води до свръх производство на адреналин. Адреналинът разгражда витамин C, а последствията са сърдечно съдови заболявания и инфаркт.

Ще научите, че сърдечно съдовите заболявания са обратими и могат да бъдат излекувани. Твърди се, че лесно може да избегнете оперативна намеса при сърдечно съдови заболявания.

Ето това е втора част от филма „Храната е от значение“. Приятно гледане!

 

 

Надявам се, че тази част ви е била от полза. Важно е да бъдете информиран и да се грижите добре за тялото си. Не спирайте да търсите информация и да трупате опит.

Приемайте витамини в големи дози за да си осигурите повече енергия. Така ще се радвате на силна имунна система, добро психическо/физическо здраве и дълъг живот.

Има супер храни, които са много полезни за сърцето. Те укрепват сърдечния мускул и дават голямо количество жизнена енергия. Изброил съм няколко супер храни по-долу. Научете повече за тях още сега!

Коензим Q10 с хром и АФА
Коензим Q10 с хром и АФА
78.85 лв
Есенциални мастни киселини
Есенциални мастни киселини
44.15 лв
Храносмилателни ензими с АФА
Храносмилателни ензими с АФА
55.80 лв
Хималайска сол
Хималайска сол
15.00 лв

 
Още по темата :

» Силата на витамин C ( Храната има значение - част 4 )

„Човек е това, което яде“Вие трябва да градите и да поддържате вашето тяло. Доставяйте му нужните хранителни вещества. Доставяйте му...

» Добър начин да преборите депресията ( Храната има значение - част 3 )

В тази трета част от филма „Храната има значение“ се говори за едни от най-наболелите здравословни проблеми – депресията и рака....

» Каква храна ядем в днешно време? ( Храната има значение - част 1 )

„Нека храната бъде твоето лекарство и лекарството бъде твоята храна.“Хипократ вярвал, че човешкото тяло има вродена способност за...

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Търсене

Реклама

Здрави деца
 

Вашите деца растат здрави, умни, красиви, силни, жизнени и енергични. Те имат силна имунна система и остър ум. Безплатна доставка!

Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте слаби, красиви, добре сложени, жизнени и енергични. Превърнали сте се в строен и добре изглеждащ човек. Научете как още сега!