Красива кожа

Възстановява и заздравява кожата. Прави кожата гладка, мека, млада и еластична. Спомага за намаляване на бръчките и фините линии.

Начало Здраве Здраве за всеки друг Каква храна ядем в днешно време? ( Храната има значение - част 1 )


Каква храна ядем в днешно време? ( Храната има значение - част 1 )

ПДФ Печат Е-мейл

Храната в магазина

„Нека храната бъде твоето лекарство и лекарството бъде твоята храна.“

Хипократ вярвал, че човешкото тяло има вродена способност за самовъзстановяване.

Тази част от филма „Храната е от значение“ описва каква е хранителната стойност, която получаваме от нея, в днешно време. Показва ви колко е полезна суровата храна. От клипа ще научите, че за да се радвате на дълголетие, здраво тяло, красива кожа, добро зрения и силна имунна система, трябва внимателно да избирате храната, която консумирате.

Ще разберете, че приемането на витамини в големи дози, освен че предпазят организма от болести може да прекрати развитието на болести.

Също така, засяга проблемите с храната в днешно време. Вие трябва да бъдете информирани и да знаете, че :

  • Храната в супермаркетите е застояла и не съдържа хранителни вещества, които са необходими на вашия организъм за да функционира нормално.
  • Храните, които консумираме в днешно време, могат да ви осигурят само 40% от необходимите ви хранителни вещества.
  • Храната се пръска с пестициди и хербициди, които унищожават полезните хранителни вещества във вашата храна. Освен това приемате непълноценна токсична храна.
  • Храните се с генно модифицирана храна и не знаете какво представлява.
  • Липсата на минерали в почвата прави растенията слаби. Това ги прави уязвими и незащитени от буболечки, гъбички и зарази.
  • Ензимите са едни от най-важните вещества за доброто здраве на човек. Те служат за качествено усвояване на храната. Изследвания доказват, че при приготвяне дори на лека пара се губят ензимите. Затова трябва да се приема повече сурова храна.
  • При готвената храна, вашата имунна система реагира като при атака от токсини.

Храната е от значение - част 1

 

Ти си това, което ядеш. Избирай внимателно храната, която приемаш. Яж колкото се може повече сурови плодове и зеленчуци. Приемай витамини в огромни количества и ще се радваш на добро здраве и дълъг живот.

Научете повече за изброените по-долу супер храни. Те са полезни за здравето хранителни добавки. За да научите още...кликнете върху тях!

Храносмилателни ензими с АФА
Храносмилателни ензими с АФА
55.80 лв
КолАктив / Коластра
КолАктив / Коластра
87.00 лв
Водорасли АФА - храна за мозъка
Водорасли АФА - храна за мозъка
50.40 лв
Супер Антиоксидант - Пречистване на организма
Супер Антиоксидант - Пречистване на организма
79.35 лв

 
Още по темата :

» Силата на витамин C ( Храната има значение - част 4 )

„Човек е това, което яде“Вие трябва да градите и да поддържате вашето тяло. Доставяйте му нужните хранителни вещества. Доставяйте му...

» Добър начин да преборите депресията ( Храната има значение - част 3 )

В тази трета част от филма „Храната има значение“ се говори за едни от най-наболелите здравословни проблеми – депресията и рака....

» Витамините лекуват всичко ( Храната има значение - част 2 )

В първата част от филма „Храната е от значение“ беше описана храната в наши дни. Клипа ви показа колко бедна на полезни хранителни...

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Търсене

Реклама

Здрави деца
 

Вашите деца растат здрави, умни, красиви, силни, жизнени и енергични. Те имат силна имунна система и остър ум. Безплатна доставка!

Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте слаби, красиви, добре сложени, жизнени и енергични. Превърнали сте се в строен и добре изглеждащ човек. Научете как още сега!