Красива кожа

Възстановява и заздравява кожата. Прави кожата гладка, мека, млада и еластична. Спомага за намаляване на бръчките и фините линии.

Начало Здраве Здраве за всеки друг Добър начин да преборите депресията ( Храната има значение - част 3 )


Добър начин да преборите депресията ( Храната има значение - част 3 )

ПДФ Печат Е-мейл

Шоколад за борба с депресията

В тази трета част от филма „Храната има значение“ се говори за едни от най-наболелите здравословни проблеми – депресията и рака. Дългогодишни изследвания доказват, че има добър начин за бързо възстановяване на организма. Ще научите повече за лекарствата и техните свойства – „да правят богатите още по-богати“.

В клипа се говори освен за ползата от лекарства и за вредно действие на лекарствата върху организма на човек. Описват се страничните ефекти на лекарствата върху организма.

Ще научите, че перфектното лекарство за фармацевтичните компании е това, което не лекува хората.

Авторите на филма не отричат лекарствата. Не бива това да се прави, защото те са животоспасяващи, но за кратък период от време.

Проблемите на хората не произтичат от акуратните заболявания, а от хроничните – депресия, диабет, сърдечно съдови заболявания, артрит,.... Пагубно е ако човек се лекува дълго време само с лекарства.

Най-ценното нещо от тази част е възможността да научите най-добрата рецепта срещу депресията. Време е да разберете, че има лесен начин да преборите депресията и да се намалите стреса.

Описва се добър начин човек да се предпази и излекува от рак.

А сега изгледайте третата част.

 

 

В първата част научехте, че тялото има способност да се самовъзстановява. Вече значете, че най-полезната храна е суровата. Във втората част от филма видяхте силата на витамините. В тази част се сдобихте с ценни рецепта срещу стрес и депресия. Изгледайте четвъртата част за да видите мощта на огромните дози витамин C.

Има много добър начин да подобрите вашето здраве. Има много добър начин преборите лесно депресията и да се предпазите от стреса. Кликнете върху продуктите изброени по-долу за да научите още за тях.

Водорасли АФА - храна за мозъка
Водорасли АФА - храна за мозъка
50.40 лв
Супер Антиоксидант - Пречистване на организма
Супер Антиоксидант - Пречистване на организма
79.35 лв
Коензим Q10 с хром и АФА
Коензим Q10 с хром и АФА
78.85 лв
Морска енергия - морски водорасли + АФА
Морска енергия - морски водорасли + АФА
65.00 лв

 
Още по темата :

» Силата на витамин C ( Храната има значение - част 4 )

„Човек е това, което яде“Вие трябва да градите и да поддържате вашето тяло. Доставяйте му нужните хранителни вещества. Доставяйте му...

» Витамините лекуват всичко ( Храната има значение - част 2 )

В първата част от филма „Храната е от значение“ беше описана храната в наши дни. Клипа ви показа колко бедна на полезни хранителни...

» Каква храна ядем в днешно време? ( Храната има значение - част 1 )

„Нека храната бъде твоето лекарство и лекарството бъде твоята храна.“Хипократ вярвал, че човешкото тяло има вродена способност за...

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Търсене

Реклама

Здрави деца
 

Вашите деца растат здрави, умни, красиви, силни, жизнени и енергични. Те имат силна имунна система и остър ум. Безплатна доставка!

Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте слаби, красиви, добре сложени, жизнени и енергични. Превърнали сте се в строен и добре изглеждащ човек. Научете как още сега!