Красива кожа

Възстановява и заздравява кожата. Прави кожата гладка, мека, млада и еластична. Спомага за намаляване на бръчките и фините линии.

Начало Здраве Здраве за всеки друг


Статии на тема "Здраве за всеки"

Лечение на женски болести и хормонален дисбаланс с естествени продукти

ПДФ Печат Е-мейл

Женско здраве

На 07.06.2010 в предаването "На кафе" по Нова телевизия гостува д-р Мария Папазова. Темата в предаването беше женските хормони и влиянието им върху организма на жената.

 

Доказани техники за изграждане на здраво тяло и стройна фигура

ПДФ Печат Е-мейл

Разходка сред природата

Пролетта и лятото са чудесни сезони за хората, които обичат да прекарват повече време сред природата. Тези два сезона са много добра възможност да се раздвижите и да подобрите физическата си форма. В тази статия описвам няколко лесни техники, с помощта на които ще изградите здраво и стройно тяло.

За да имате красиво и стегнато тяло се нуждаете от повече физически упражнения. Нуждаете се от много движение и бързо изразходване на енергия. Описаните техники ви помагат да изгорите лесно излишните мазнини и да тренирате вашите мускули. Те повишават телесния метаболизъм и спомагат за изразходването на голямо количество калории.

 

Силата на витамин C ( Храната има значение - част 4 )

ПДФ Печат Е-мейл

Лимони - витамин C

Снимка: comingstobrazil [ CC ]

„Човек е това, което яде“

Вие трябва да градите и да поддържате вашето тяло. Доставяйте му нужните хранителни вещества. Доставяйте му само качествени градини вещества и ще се радвате на добро здраве.
Може да изградете силна имунна система чрез хранене. Витамин C е един много добър начин да се сдобиете със силен имунитет.

 

Добър начин да преборите депресията ( Храната има значение - част 3 )

ПДФ Печат Е-мейл

Шоколад за борба с депресията

В тази трета част от филма „Храната има значение“ се говори за едни от най-наболелите здравословни проблеми – депресията и рака. Дългогодишни изследвания доказват, че има добър начин за бързо възстановяване на организма. Ще научите повече за лекарствата и техните свойства – „да правят богатите още по-богати“.

 

Витамините лекуват всичко ( Храната има значение - част 2 )

ПДФ Печат Е-мейл

Витамини - Портокали

Снимка: Denise Cross [ CC ]

В първата част от филма „Храната е от значение“ беше описана храната в наши дни. Клипа ви показа колко бедна на полезни хранителни вещества е тя. Научихте, че няма по-добра храна от суровата.
Тази част ви показва мощта на витамините. Ще научите, че приемането на голям обем от витамини е много добър начин за бързо възстановяване при заболяване. Витамините са жизнено важни не само за бързо оздравяване, а и за предпазване от всякакъв вид болести.

 
<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>

Страница 1 от 2

Търсене

Реклама

Здрави деца
 

Вашите деца растат здрави, умни, красиви, силни, жизнени и енергични. Те имат силна имунна система и остър ум. Безплатна доставка!

Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте слаби, красиви, добре сложени, жизнени и енергични. Превърнали сте се в строен и добре изглеждащ човек. Научете как още сега!