Красива кожа

Възстановява и заздравява кожата. Прави кожата гладка, мека, млада и еластична. Спомага за намаляване на бръчките и фините линии.

Начало За нас


За нас

ПДФ Печат Е-мейл

За мен

Казвам се Петя Ланджева и съм независим дистрибутор на продуктите на АкваСорс.   Привърженик съм на здравословния начин на живот и здравословното хранене. Обичам да спортувам. Обичам да чета и да научавам нови неща. Най-много ми харесва да чета книги от вида „Личностно развитие“.

Защо направих този сайт?

Идеята на този сайт е да предоставя полезна информация за здравето и здравословния начин на живот.

Аз чета адски много книги и срещам невероятно полезна информация в Интернет. Този сайт ще ми помогне да я систематизирам и да Ви я предложа в опростен вид. Сигурен съм, че ще Ви бъде полезна.

На 26.08.2009 година се запознах с  продуктите на АкваСорс. Усетих невероятното им въздействие и лечебната им сила. Затова реших да Ви предоставя подробна информация за тях и техните невероятни лечебни свойства.

Реших да предлагам продуктите на AquaSource и да ви предоставя възможността да почуствате уникалното им лечебно въздействие. Описал съм ги подробно и Вие може лесно да поръчате от тях през онлайн магазина за продукти на АкваСорс. Доставката е напълно безплатна, ако стойността надхвърля 50 лв.

Очаквам вашите мнения и препоръки. Свържете се с мен чрез формата за контакт или използвайте посочените координати, които съм оставил.

 

За АкваСорс

AquaSource е основана през 1994 година от Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън. Двамата са водещи хомеопати във Великобритания. От десетки години насам те се опитват да се справят с предизвикателствата, които влияят негативно на здравето на хората. От началото на практиката си не спират да търсят начини за подобряване живота и здравето на хората.

Откриват, че синьо-зелените водорасли помагат на много пациенти. Провеждат задълбочени изследвания и извършват консултации със стотици експерти. Така се раждат продуктите на АкваСорс.

Освен това, компанията подпомага няколко дома за сираци. Раздава стипендии на деца от художествените гимназии и провежда отговорна социална политика.

Каква е мисията на АкваСорс?

Мисията на АкваСорс е поддържане подобряване на здравето, използвайки съставки с естествен произход. Това се случва чрез произвеждане на различни висококачествени хранителни продукти,  които са достъпни за всеки.

Каква е визията на АкваСорс?

Част от продуктите да се разпространяват от независими дистрибутори чрез директни продажби. Хранителните добавки на АкваСорс НЕ се разпространяват по аптеки и дрогерии. Единственият начин да се сдобиете с тях е чрез препоръки от доволен клиент.

Каква е основата на продуктите на АкваСорс?

Продуктовата гама на АкваСорс се основава главно на синьо-зелени водорасли от езерото Кламат, коластра и спирулина. Те са клинично изпитани, като е доказан техния благотворен ефект върху здравето на хората.

Къде се произвеждат продуктите на AquaSource?

Продуктите на AquaSource се произвеждат основно във Великобритания.

Още за компанията

Компанията е публична и е регистрирана на фондовата борса ( OFEX ), което е гарант за прозрачност и осигурява максимална сигурност на Европейския пазар.

През февруари 2002 е наградена като най-добрата компания на годината във Великобритания на борсата OFEX ( това е независима европейска борса, специализирана в продажбата на акции на малки и средни предприятия ).

Развива дейността си в тези 9 страни.

  • Великобритания

  • Финландия

  • Естония

  • Швеция

  • Хърватска

  • Гърция

  • Русия

  • Македония

  • България

В България е от 1996 година. През 1997 година открива офис в София.

Официалната страница на компанията АкваСорс е http://www.aquasource.net

Отзиви за компанията

Джеръми Стивънс е управляващ Директор на компанията, произвеждаща за AquaSource. Той е в хранителната индустрия от 50 години, а произвежда хранителни продукти вече над 40 години. С АкваСорс са партньори повече от 11 години.

„С качеството, изисквано от АкваСорс никога не се прави компромиси. Партньорите ни от тази фирма никога не са се задоволявали с продуктите, които не са с най-високо качество и в които не са използвани само най-чистите и ефикасни суровини.“

 
Още по темата :

» Каква е цената на доставката?

Доставката е напълно безплатна ако стойността на продуктите надхвърля 50 лв.

Търсене

Реклама

Здрави деца
 

Вашите деца растат здрави, умни, красиви, силни, жизнени и енергични. Те имат силна имунна система и остър ум. Безплатна доставка!

Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте слаби, красиви, добре сложени, жизнени и енергични. Превърнали сте се в строен и добре изглеждащ човек. Научете как още сега!