Красива кожа

Натурални продукти, които със сигурност ще добавят години към живота ви и живот към годините ви.

Начало Здраве Здраве за всеки друг Спорт, фитнес и активност със суперхраните на АкваСорс

Вход

Здраве за всички

Здрави деца

За да сме по-здрави, по-красиви, по-жизнени, по-енергични, за по-силна имунна система. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping
Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте строен и добре изглеждащ човек, жизнен и енергичен. Да се храните здравословно и да отслабнете по естествен начин. Научете как тези съставки могат да ви помогнат! Безплатна доставка!

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ И КОНСУЛТАЦИИ0878 66 41 30;0897 064 366

call


Спорт, фитнес и активност със суперхраните на АкваСорс

ПДФ Печат Е-мейл

Суперхраните на АкваСорс

за спорт и здраве

Суперхраните на АкваСорс са изключително полезни за спортуващите.Това са висококачествени природни суперхрани и хранителни добавки.Те са богати на ценни съставки, липсващи в обичайното ни меню и особено благоприятно  влияние оказват на хора, които действат на по-големи обороти.


Редица световни атлети са придобили своите постижения благодарение на суперхраните на АкваСорс: световните шампиони по спортна аеробика в България, финландски национални отбори по зимни спортове, хокей, и мотоциклетизъм, българският национален отбор по художествена гимнастика и др.

Специалистите твърдят, че 70% от успеха във всеки спорт зависи от правилното хранене и приема на витамини и минерали.За по-добра спортна форма са нужни витамини, ензими, мастни киселини и аминокиселини, минерали и микроелементи. Повечето синтетични препарати съдържат само 12-15 съставки и усвояването им е недостатъчно.Суперхраните на АкваСорс помагат за по-бързото и по-добро възстановяване след натоварвания. Те не са допинг, а разрешени хранителни добавки, които дават на спортуващите мускулна сила, издържливост, бързина, воля за победа, техника и координация и предпазват от травми и износване на ставите.

Водораслите АФА са храна за шампиони.Наричат водораслите "Слънце на прах", "Имунитет на капсули", "Зелената кръв на земята", "Майчиното мляко на планетата" и това не е случайно! Знаем, че най-много енергия се получава от слънчевите зелени храни. На водораслите няма аналог. Те са многократно по-богати на хлорофил - субстанцията, която улавя и трансформира енергията от слънчевите фотони и я превръща в пълноценна храна.

Спортуването е въпрос на енергия и добра форма. Знаем, че най-много енергия се получава от слънчевите храни, на първо място от водораслите. Освен това те са най-богати на онези съставки, които липсват в обичайното ни меню. Това обяснява техния отличен ефект върху хората, които трябва да действат на по-високи обороти, в това число и спортистите.

Коластрата: тайното оръжие на победителите! Коластрата се използва от хилядолетия и е наречена "Шедьовъра на майката Природа". За нея е създаден цял институт и са написани много научни статии. Елитните световни спортисти я включват в храненето си и чупят рекорд след рекорд...

За какво помагат продуктити на АкваСорс?

Мускулната сила зависи от пълноценното клетъчно хранене. Затова е важно спортуващите да приемат Зелена енергия, Коластра и Есенциални Мастни Киселини /ЕМК/, при това в по-големи дози. Храносмилателните ензими подобряват усвояването на храните и съхраняват ензимната енергия на тялото. За производството на енергия е необходим КоензимQ10 / CoQ10/, а хромът, който се съдържа в него заздравява мускулите. Затова е важно да се приемат по 1-2 капсули  КоензимQ10 с хром ежедневно. Преди състезания дозата се увеличава 2-3 пъти и се добавя Клетъчна енергия (това е CoQ10 с мигновено действие).

Издръжливостта и бързината зависят главно от ензимната наличност в организма, състоянието на сърдечно-съдовата система, мускулатурата, кръвта и кръвообръщението. Те трябва да бъдат пречистени и укрепени – това става най-добре с програмата Лесно начало в комбинация с ЕМК и Коластра. При състезания бързината и издръжливостта се повишават от Клетъчна енергия и Супер Антиоксидант. Последният предпазва клетките и неутрализира свободните радикали, което помага за по-бързо възстановяване.

Волята за победа, техниката и координацията до голяма степен зависят от състоянието на нервната система и усещането за сила и енергия. Приемането на водорасли АФА, Коластра, ЕМК, CoQ10/Хром и Супер Антиоксидант подобрява тонуса, самочувствието и устойчивостта, с което изгледите за победа се подобряват.

Предпазване от износване: Спортистите са подложени на повече травми и по-бързо износване, особено на ставите. Затова те трябва редовно да приемат Флексибилити, Зелена енергия, Коластра, ЕМК и Супер Антиоксидант.

Спортуващите девойки и жени имат нужда от пълноценно хранене, за да има ред в ендокринната им система. Вместо модни диети, водещи до разстройване на месечния цикъл и психоемоционална нестабилност, по-добре е те да ползват Лайтен-ЪП /Lighten-up/, Зелена енергия, Коластра и ЕМК, за да предотвратят клетъчния глад и да отслабнат здравословно.

Спортувайте със следните суперхрани и добавки  на АкваСорс:

Лесно начало за изчистване от токсини и регулиране на храносмилането.

Водорасли АФА, Морска Енергия и Зелена Енергия за пълноценно клетъчно хранене и зареждане с енергия.

Колактив-3 за изграждане на здрави и силни мускули, кости, лигаменти, съдове, кожа и лигавици, за по-добър имунитет, клетъчна регенерация и забавяне на остаряването.

Есенциални Мастни Киселини ( Комплекс Течно злато ) за изгаряне на тлъстини, подхранване и здрава и хубава кожа и коса.

КоензимQ10 с хром и водорасли AФA за сила и издръжливост, здрава сърдечно-съдова система, ускоряване на обмяната, по-добро действие на инсулина и изгаряне на тлъстините.

Протеинов шейк Лайтън-ъп с L-карнитин за пълноценно диетично хранене, по-лесно отслабване, намаляване на апетита, ускоряване на обмяната и изгаряне на тлъстините.

Суперенергийна храна (Активиран ечемик) за бавно и постепенно освобождаване на енергия.

Клетъчна енергия за подсилване преди и по време на тренировки и състезания.

Супер антиоксидант за възстановяване и предпазване на клетките от увреждане.

Флексибилити за поддържане на ставите в идеално състояние.

БЪДЕТЕ АКТИВНИ С ПРОДУКТИТЕ НА АКВАСОРС!

Водорасли АФА - храна за мозъка /Aquasource Algae/
Водорасли АФА - храна за мозъка /Aquasource Algae/
53.00 лв
КолАктив 3 / Kоластра с ацидофилос
КолАктив 3 / Kоластра с ацидофилос
89.30 лв
Зелена енергия(Green Еnergy) на Аква Сорс - за силен имунитет
Зелена енергия(Green Еnergy) на Аква Сорс - за силен имунитет
69.30 лв
Флексибилити - гъвкавост и подвижност за ставите и съедин. тъкан
Флексибилити - гъвкавост и подвижност за ставите и съедин. тъкан
78.60 лв

Ако желаете да ползвате продуктите на АкваСорс/Aquasource/ с 30% отстъпка ( без никакъв ангажимент за обеми, или други нормативи) регистрирайте си личен дистрибуторски номер.

Хареса ли ви? Кажете на приятел, или споделете във Fasebook!


СПОРТНИ ПОСТИЖЕНИЯ С ПРОДУКТИТЕ НА AQUASOURCE

Асът от новата вълна таланти на българската свободна борба Георги Вангелов получи покана за двубоя Световен отбор – САЩ на култовия площад “Таймс скуеър” в Ню Йорк. Източник - Chikago.bg

Георги Вангелов стана световен шампион по плажна борба на първенството по борба в Патая (Тайланд).
Източник - http://www.bul-wrestling.org

Георги Вангелов намери място в златната десятка на юношите за 2011 г. в анкетата на специализирания сайт за детско-юношески спорт „Виаспорт.бг“. През миналия сезон националът стана световен вицешампион в свободната борба.
Източник - http://www.bul-wrestling.org

Здравейте!

Казвам се Георги Вангелов и се занимавам със свободна борба от 7 годишен. Имам повече от десет републикански титли, много отличия от международни турнири, но най-големите ми постижения са:

Европейски шампион за кадети за 2010г.
Вицесветовен шампион за юноши за 2011г.
Световен шампион по плажна борба за 2012г.
Трети на Европейско първенство за юноши за 2013г.


Тази година (2014) имах покана за участие в изключително престижния „Турнир на звездите“ - Америка срещу света, който се проведе на 07.05.2014г. на прочутия площад „Тайм скуеър“ в Ню Йорк, където след изключително оспорвана среща успях да победя американския борец и да реализирам победа за отбора на Света.
Продуктите на AquaSource са част от моето хранене от детските ми години, а сега са неизменна част от моята подготовка. Те ми пома- гат да съм здрав през цялата година и по този начин да не нарушавам тренировъчния процес, дават ми енергия да понасям тежките натоварвания, да се възстановявам бързо, да трупам мускулна сила и издръжливост и не на последно място да не се притеснявам от така опасния за всички спортисти допинг контрол.
Препоръчвам продуктите на всички спортисти и искрено вярвам, че ще помогнат да реализирам голямата си мечта - спечелване на олимпийска титла.
Георги Вангелов, гр. Раднево

 

 
Още по темата :

» Аква Сорс Промоции ЯНУАРИ 2017

 ПРОМОЦИИ, валидни до 31 ЯНУАРИ,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За да се възползвате от повече...

» Аква Сорс Промоции ДЕКЕМВРИ 2016

ПРОМОЦИИ, валидни до 30 ДЕКЕМВРИ,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За да се възползвате от повече...

» Аква Сорс Промоции НОЕМВРИ 2016

ПРОМОЦИИ, валидни до 30 НОЕМВРИ,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За да се възползвате от повече...

» Аква Сорс Промоции ОКТОМВРИ 2016

ПРОМОЦИИ, валидни до 31 ОКТОМВРИ,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За да се възползвате от повече...

» Аква Сорс Промоции СЕПТЕМВРИ 2016

ПРОМОЦИИ, валидни до 30 СЕПТЕМВРИ,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.Регистриралите личен...

Добави коментар


Защитен код
Обнови