Красива кожа

Възстановява и заздравява кожата. Прави кожата гладка, мека, млада и еластична. Спомага за намаляване на бръчките и фините линии.

Начало Здраве Здраве за всеки друг Силата на витамин C ( Храната има значение - част 4 )


Силата на витамин C ( Храната има значение - част 4 )

ПДФ Печат Е-мейл

Лимони - витамин C

Снимка: comingstobrazil [ CC ]

„Човек е това, което яде“

Вие трябва да градите и да поддържате вашето тяло. Доставяйте му нужните хранителни вещества. Доставяйте му само качествени градини вещества и ще се радвате на добро здраве.
Може да изградете силна имунна система чрез хранене. Витамин C е един много добър начин да се сдобиете със силен имунитет.

В тази част се говори за рака и начините за борба с него. Ще научете защо японците са нацията с най-ниска заболеваемост на рак.
Ще научни за изследвания, които показват, че високи дози витамин C се бори успешно с раковите образувания. Това е бърз, безопасен, лесен и най-вече евтин начин да подобрите здравословното си състоянието.

Вижте защо хората не ги лекувани с витамини. Вижте кой губи и кой печели от това.

Вие се нуждаете от информация, а не от лекарства. Информацията ви дава знанията за да подобрите вашето здраве. Информацията и здравословното хранене са ключът за дълъг и пълноценен живот. Те ви помагат за бързо и качествено възстановяване. Помагат ви да поддържате тялото си в добро здравословно състояние.

Старите методи не работят. Време е да промените и подобрите начина, по който живеете.

Изгледайте и тази четвърта част от филма.

 

 

Четете, учете и се радвайте на живота. Яжте сурови плодове и зеленчуци. Осигурете си огромно количество витамини и минерали. Това е тайната за здраво тяло и дълъг живот.

Има много добър начин да си осигурите нужните витамини и минерали. Това става с продуктите на АкваСорс. Те ви дават голяма част от това, което ви е нужно. Научете повече за тях като кликнете върху някои от изброените по-долу продукти.

Зелена енергия - подсилване на имунната система
Зелена енергия - подсилване на имунната система
63.00 лв
Есенциални мастни киселини
Есенциални мастни киселини
44.15 лв
Супер Антиоксидант - Пречистване на организма
Супер Антиоксидант - Пречистване на организма
79.35 лв
КолАктив 3 / Kоластра с ацидофилос
КолАктив 3 / Kоластра с ацидофилос
89.30 лв

 
Още по темата :

» Добър начин да преборите депресията ( Храната има значение - част 3 )

В тази трета част от филма „Храната има значение“ се говори за едни от най-наболелите здравословни проблеми – депресията и рака....

» Витамините лекуват всичко ( Храната има значение - част 2 )

В първата част от филма „Храната е от значение“ беше описана храната в наши дни. Клипа ви показа колко бедна на полезни хранителни...

» Каква храна ядем в днешно време? ( Храната има значение - част 1 )

„Нека храната бъде твоето лекарство и лекарството бъде твоята храна.“Хипократ вярвал, че човешкото тяло има вродена способност за...

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Търсене

Реклама

Здрави деца
 

Вашите деца растат здрави, умни, красиви, силни, жизнени и енергични. Те имат силна имунна система и остър ум. Безплатна доставка!

Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте слаби, красиви, добре сложени, жизнени и енергични. Превърнали сте се в строен и добре изглеждащ човек. Научете как още сега!