Начало Начало

Здраве за всички

Здрави деца

Суперхрана,предназначена за поддържане на клетъчното здраве и повече енергия. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Силен имунитет при децата

Важна за доброто общо състояние и поддържането на оптимално здраве. Безплатна доставка!

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping


За нас

ПДФ Печат Е-мейл

За АкваСорс

AquaSource е основана през 1994 година от Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън. От десетки години насам те се опитват да се справят с предизвикателствата, които влияят негативно на здравето на хората. От началото на практиката си не спират да търсят начини за подобряване живота и здравето на хората.

Откриват, че синьо-зелените водорасли помагат на много пациенти. Провеждат задълбочени изследвания и извършват консултации със стотици експерти. Така се раждат продуктите на АкваСорс.

Освен това, компанията подпомага няколко домове за сираци, раздава стипендии на деца от художествените гимназии и провежда отговорна социална политика.

Каква е мисията на АкваСорс?

Мисията на АкваСорс е поддържане и подобряване на здравето, използвайки съставки с естествен произход. Това се случва чрез произвеждане на различни висококачествени хранителни продукти,  които са достъпни за всеки.

Каква е визията на АкваСорс?

Част от продуктите да се разпространяват от независими дистрибутори чрез директни продажби. Хранителните добавки на АкваСорс НЕ се разпространяват по аптеки и дрогерии. Единственият начин да се сдобиете с тях е чрез препоръки от доволен клиент.

Каква е основата на продуктите на АкваСорс?

Продуктовата гама на АкваСорс се основава главно на синьо-зелени водорасли от езерото Кламат, коластра и спирулина. Те са клинично изпитани, като е доказан техния благотворен ефект върху здравето на хората.

Къде се произвеждат продуктите на AquaSource?

Продуктите на AquaSource се произвеждат основно във Великобритания.

Още за компанията

Компанията е публична и е регистрирана на фондовата борса ( OFEX ), което е гарант за прозрачност и осигурява максимална сигурност на Европейския пазар.

През февруари 2002 е наградена като най-добрата компания на годината във Великобритания на борсата OFEX ( това е независима европейска борса, специализирана в продажбата на акции на малки и средни предприятия ).

Развива дейността си в тези 9 страни.

  • Великобритания

  • Финландия

  • Естония

  • Швеция

  • Хърватска

  • Гърция

  • Русия

  • Македония

  • България

В България е от 1996 година. През 1997 година открива офис в София.

Официалната страница на компанията АкваСорс е http://www.aquasource.net

Отзиви за компанията

Джеръми Стивънс е управляващ Директор на компанията, произвеждаща за AquaSource. Той е в хранителната индустрия от 50 години, а произвежда хранителни продукти вече над 40 години. С АкваСорс са партньори повече от 11 години.

„С качеството, изисквано от АкваСорс никога не се прави компромиси. Партньорите ни от тази фирма никога не са се задоволявали с продуктите, които не са с най-високо качество и в които не са използвани само най-чистите и ефикасни суровини.“
++++++++

 

 

 
Още по темата :

» Аква Сорс Промоции

ПРОМОЦИИТЕ за клиенти и за дистрибутори са валиднидо обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За всички...

» Аква Сорс Промоции м. Май 2018-Куркума+КТЗ+АФА60+Кол.60

ПРОМОЦИИ, валидни до 31 МАЙ 2018 г.,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За всички настоящи и оставащи...

» Аква Сорс Промоции м. Април 2018-Куркума комплекс+ПЛН+АФА+Кол.3

ПРОМОЦИИ, валидни до 30 АПРИЛ 2018 г.,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За всички настоящи и оставащи...

» Аква Сорс Промоции м. Март 2018 - вит.Д+ЕМК+КТЗл+Колаген+Кл.Ен.

ПРОМОЦИИ, валидни до 30 МАРТ 2018 г.,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За всички настоящи и оставащи...

» Аква Сорс Промоции м. февруари 2018 - KOL.3 _ LIGHTEN-UP _ Q 10

ПРОМОЦИИ, валидни до 28 ФЕВРУАРИ 2018 г.,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За всички настоящи и оставащи...
30 отстъпка

Промоции

Количка

VirtueMart
Количката Ви е празна.

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА И КОНСУЛТАЦИИ 0878 66 41 30

call