Начало За нас

Вход

Здраве за всички

Здрави деца

Суперхрана,предназначена за поддържане на клетъчното здраве и повече енергия. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping
Силен имунитет при децата

Важна за доброто общо състояние и поддържането на оптимално здраве. Безплатна доставка!За нас

ПДФ Печат Е-мейл

За АкваСорс

AquaSource е основана през 1994 година от Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън. От десетки години насам те се опитват да се справят с предизвикателствата, които влияят негативно на здравето на хората. От началото на практиката си не спират да търсят начини за подобряване живота и здравето на хората.

Откриват, че синьо-зелените водорасли помагат на много пациенти. Провеждат задълбочени изследвания и извършват консултации със стотици експерти. Така се раждат продуктите на АкваСорс.

Освен това, компанията подпомага няколко домове за сираци, раздава стипендии на деца от художествените гимназии и провежда отговорна социална политика.

Каква е мисията на АкваСорс?

Мисията на АкваСорс е поддържане и подобряване на здравето, използвайки съставки с естествен произход. Това се случва чрез произвеждане на различни висококачествени хранителни продукти,  които са достъпни за всеки.

Каква е визията на АкваСорс?

Част от продуктите да се разпространяват от независими дистрибутори чрез директни продажби. Хранителните добавки на АкваСорс НЕ се разпространяват по аптеки и дрогерии. Единственият начин да се сдобиете с тях е чрез препоръки от доволен клиент.

Каква е основата на продуктите на АкваСорс?

Продуктовата гама на АкваСорс се основава главно на синьо-зелени водорасли от езерото Кламат, коластра и спирулина. Те са клинично изпитани, като е доказан техния благотворен ефект върху здравето на хората.

Къде се произвеждат продуктите на AquaSource?

Продуктите на AquaSource се произвеждат основно във Великобритания.

Още за компанията

Компанията е публична и е регистрирана на фондовата борса ( OFEX ), което е гарант за прозрачност и осигурява максимална сигурност на Европейския пазар.

През февруари 2002 е наградена като най-добрата компания на годината във Великобритания на борсата OFEX ( това е независима европейска борса, специализирана в продажбата на акции на малки и средни предприятия ).

Развива дейността си в тези 9 страни.

  • Великобритания

  • Финландия

  • Естония

  • Швеция

  • Хърватска

  • Гърция

  • Русия

  • Македония

  • България

В България е от 1996 година. През 1997 година открива офис в София.

Официалната страница на компанията АкваСорс е http://www.aquasource.net

Отзиви за компанията

Джеръми Стивънс е управляващ Директор на компанията, произвеждаща за AquaSource. Той е в хранителната индустрия от 50 години, а произвежда хранителни продукти вече над 40 години. С АкваСорс са партньори повече от 11 години.

„С качеството, изисквано от АкваСорс никога не се прави компромиси. Партньорите ни от тази фирма никога не са се задоволявали с продуктите, които не са с най-високо качество и в които не са използвани само най-чистите и ефикасни суровини.“

 
Още по темата :

» Аква Сорс Промоции м. Март 2018 - вит.Д+ЕМК+КТЗл+Колаген+Кл.Ен.

ПРОМОЦИИ, валидни до 30 МАРТ 2018 г.,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За всички настоящи и оставащи...

» Аква Сорс Промоции м. февруари 2018 - KOL.3 _ LIGHTEN-UP _ Q 10

ПРОМОЦИИ, валидни до 28 ФЕВРУАРИ 2018 г.,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За всички настоящи и оставащи...

» Аква Сорс Промоции м. ЯНУАРИ 2018 - ЛЕСНО НАЧАЛО + АФА 120

ПРОМОЦИИ, валидни до 31 ЯНУАРИ 2018 г.,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За всички оставащи ПРОМОЦИИ  - НА...

» Аква Сорс Промоции м. ДЕКЕМВРИ 2017-ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ+КОЛАГЕН

ПРОМОЦИИ, валидни до 29 ДЕКЕМВРИ,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За да вземете повече изгодни...

» Аква Сорс Промоции м. НОЕМВРИ 2017

ПРОМОЦИИ, валидни до 30 НОЕМВРИ,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За да вземете повече изгодни месечни...
30 отстъпка

Промоции

Количка

VirtueMart
Количката Ви е празна.

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА И КОНСУЛТАЦИИ 0878 66 41 30

call