Красива кожа

Възстановява и заздравява кожата. Прави кожата гладка, мека, млада и еластична. Спомага за намаляване на бръчките и фините линии.

Начало


Каква храна ядем в днешно време? ( Храната има значение - част 1 )

ПДФ Печат Е-мейл

Храната в магазина

„Нека храната бъде твоето лекарство и лекарството бъде твоята храна.“

Хипократ вярвал, че човешкото тяло има вродена способност за самовъзстановяване.

Тази част от филма „Храната е от значение“ описва каква е хранителната стойност, която получаваме от нея, в днешно време. Показва ви колко е полезна суровата храна. От клипа ще научите, че за да се радвате на дълголетие, здраво тяло, красива кожа, добро зрения и силна имунна система, трябва внимателно да избирате храната, която консумирате.

Ще разберете, че приемането на витамини в големи дози, освен че предпазят организма от болести може да прекрати развитието на болести.

Също така, засяга проблемите с храната в днешно време. Вие трябва да бъдете информирани и да знаете, че :

 

Важни храни за подсилване на имунната система – част 2

ПДФ Печат Е-мейл

Храни за здравеВ тази статия описвам храни за имунитет. Може да ги наричаме и естествени имуностимулатори, защото те укрепват вашата имунна система. Тези храни помагат да се справите с грипове, настинки и всякакви инфекции. Ако редовно приемате от тях ще се радвате на добро здраве, енергичност и дълъг живот.

 

Важни храни за подсилване на имунната система – част 1

ПДФ Печат Е-мейл

Храни за имунитетЗа да функционира правилно имунната система и за да може успешно да се пребори с вирусите, е необходимо да осигурим на тялото достатъчно „гориво“. В тази статия изброявам едни от най-важните храни, които са нужни за укрепване на имунитета при човек. Благодарение на тях, вие успешно зареждате вашия организма с нужните му витамини и минерали.

 

Начини за подсилване на имунната система

ПДФ Печат Е-мейл

Плодове и зеленчуци за силна имунна системаСилната имунна система е ключът към доброто здраве. Тя ни предпазва от всякакви болести – от простудни заболявания, грипове, настинки и до рак. Благодарение на нормално функционираща имунна система, организма ни се справя с хранителни натравяния, контролира алергиите и забавя процеса на стареене. Здравата имунна система функционира в идеален баланс. Тя унищожава болестотворните бактерии и премахва увредената тъкан.

От какво се нуждае имунната система за да работи ефективно?

 

Как да закалим детето? – част 2

ПДФ Печат Е-мейл

Деца сред природатаВ първата част на статията аз описах какво означава "закаляване" и от каква възраст може да се започни с него. В тази част описвам някои по-специфични ситуации на каляването. Ще научите повече за благородното въздействие на природата върху организма на детето.

Може ли да се закалява детето докато е болно?

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 Следваща > Край >>

Страница 2 от 3

Търсене

Реклама

Здрави деца
 

Вашите деца растат здрави, умни, красиви, силни, жизнени и енергични. Те имат силна имунна система и остър ум. Безплатна доставка!

Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте слаби, красиви, добре сложени, жизнени и енергични. Превърнали сте се в строен и добре изглеждащ човек. Научете как още сега!