Красива кожа

Натурални продукти, които със сигурност ще добавят години към живота ви и живот към годините ви.

Начало Информация Полезни растения Зелени водорасли ( Dunaliella Salina Algae )

Вход

Здраве за всички

Здрави деца

За да сме по-здрави, по-красиви, по-жизнени, по-енергични, за по-силна имунна система. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping
Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте строен и добре изглеждащ човек, жизнен и енергичен. Да се храните здравословно и да отслабнете по естествен начин. Научете как тези съставки могат да ви помогнат! Безплатна доставка!

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ И КОНСУЛТАЦИИ0878 66 41 30;0897 064 366

call


Зелени водорасли ( Dunaliella Salina Algae )

ПДФ Печат Е-мейл

Зелените водорасли Dunaliella Salina виреят в защитените води край Австралия. Представляват елементарно устроени едноклетъчни микро-водорасли. Те са се появили преди 500 милиона години. Имат фина клетъчна мембрана, която ги прави лесно усвоим от организма на човек.

Изобилстват от полезни хранителни вещества, витамини и минерали. Това е благодарение на чистите, пълни с минерали, морски води, в които растат.

Зелените водорасли са едни от най-богатите до момента източници на бетакаротин ( това е мощен антиоксидант ). Съдържат над 200 пъти повече бетакаротин от морковите. Хубавото в този случай е, че бетакаротина е от естествен източник и многократно превъзхожда по антиоксиданти свойства изкуствено синтезирания.

Също така зелените водорасли са богати на лутеин ( спомага за подобряване на зрението ), алфакаротен, зеаксантин, криптоксантин, хлорофил, полизахариди и есенциални мастни киселини ( Омега-3, Омега-6 ).

 

Инвестирайте във вашето здраве и научете още за продуктите на АкваСорс и съдържащите се в тях Зелени водорасли.

Морска енергия - морски водорасли + АФА
Морска енергия - морски водорасли + АФА
65.00 лв

 

 
Още по темата :

» Червени водорасли ( Lithothamnion Sp. )

Червените водорасли са от семейството на кораловите водорасли. Те са едни от най-издръжливите растения, които виреят в дълбините на...

» Кафяви водорасли ( Ascophyllum nodosum )

Кафявите водорасли Ascophyllum nodosum растат в студените морски дълбини край Норвегия. От всички видове кафяви водорасли, само изхвърлените на...

Добави коментар


Защитен код
Обнови