Красива кожа

Възстановява и заздравява кожата. Прави кожата гладка, мека, млада и еластична. Спомага за намаляване на бръчките и фините линии.

Начало Истории Подобрих моето здраве и повиших работоспособноста си


Подобрих моето здраве и повиших работоспособноста си

ПДФ Печат Е-мейл
Това е моята история за първата си среща с продуктите на AquaSource. Описвам как те промениха живота ми. Ще научите как супер храните ще повлияят благотворно върху вашия живот.

Какво ме накара да потърся супер храните?

На 10.08.2009 започнах работа. През тази седмица забелязах, че съм отпаднал и работоспособността ми е намалена. Мозъка ми бе изпаднал в летаргия. Виеше ми се свят и мускулите ми се схващаха, което беше адски болезнено на моменти. Поради липсата на сън и огромните обеми от информация, които преминават през главата ми, Аз много забравях. Мозъка ми бе изтощен до неузнаваемост, а паметта ми не работеше нормално. Моите колеги казваха, че причината е в отпуската, от която се върнах току що. Обаче причината беше друга.

Каква беше причината за моята отпадналост?

През тази седмица ми попадна една статия в списание Мениджър. Беше озаглавена 'Презареждане без странични ефекти'. От там разбрах, че причините за моите неволи бяха загубата на ценни витамини и минерали в моя организъм. Тялото ни отделя огромни количества вода през лятото. Това е причината да се загуби огромен обем от толкова необходимите ни минерали.

От какви минерали имах нужда?

Имах недостиг на калий, натрий и магнезий. От тях зависи нормалната работа на сърцето, мускулите и нервната система.

Защо кафето и другите енергийни напитки не помагат?

Енергийните напитки съдържат само кофеин. Създадени са за активно спортуващи. Основното им предназначение е да възстановяват бързо електролитният баланс на тялото. Те не можеха да ми помогнат по никакъв начин, защото не съдържат съставките, от които имах нужда.

Как открих продуктите на AquaSoruce?

Прерових Интернет и попаднах на сайта на AquaSource. Там прочетох, че на 26.08 има лекция, на която ще представят продуктите и техните уникални свойства. Отидох и това, което чух адски много ми хареса . Поръчах си АФА ( това са водораслите на АкваСорс ) и на 29.08.2009 вече пиех от нея.

Как ми се отрази приемането на водораслите?

Много добре си спомням деня вторник, 1 Септември 2009. Кипях от енергия и настроението ми бе изключително добро. Направих на моя мениджър проекти силно впечатление и той ми каза „ Какво става с теб? Днес много енергично подхождаш към нещата.“ :)

Другото което ми направи впечатление е, че сега съм по-концентриран и мозъкът ми работи изключително добре. Бликам от идеи, справям се 3 пъти по-бързо и качествено със задачите.

Същи така забелязах едно изключително въздействие върху мозъка ми. Паметта ми се нормализира и Аз вече НЕ забравях.

Какво ме изненада и шокира личният ми лекар?

На 14.09.09 отидох да си направя ежегоден профилактичен преглед. Днес 16.09.09 отидох да ми направят кардиограма и да проверя резултатите от изследванията. Ето какви бяха те.

Холестерола ми е 4.1. Думите на моя лекар бяха - „От много отдавна не бях виждала такъв резултат“.

За хемоглобина точните му думи бяха - „Гъка от хемоглобин. Браво!“

Кардиограмата ми е изключително добра. Думите, които чух да излизат от устата на лекаря бяха - „Кардиограма за пример, над която да се учат студентите“.

Попитаха ме за годините и след като отговорих, че съм на 27 - последва изумление.

Какво ми казаха на излизане от кабинета?

Изключително щастлив ме прави факта, че съм в отлично здравословно състояние. Това е така, защото се грижа за тялото си и психичното си здраве.

На излизане лекаря ми казаха нещо, което ми показа, че вървя в правилната посока. Това, което чух от него беше - „Продължавай да живееш по този начин, по който живееш в момента“.

Toва са водораслите на АкваСорс, които взимам като добавка към храната. Научете повече за тях и след това вземете за Вас.

Водорасли АФА - храна за мозъка
Водорасли АФА - храна за мозъка
50.40 лв

 

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Търсене

Реклама

Здрави деца
 

Вашите деца растат здрави, умни, красиви, силни, жизнени и енергични. Те имат силна имунна система и остър ум. Безплатна доставка!

Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте слаби, красиви, добре сложени, жизнени и енергични. Превърнали сте се в строен и добре изглеждащ човек. Научете как още сега!