Красива кожа

Натурални продукти, които със сигурност ще добавят години към живота ви и живот към годините ви.

Начало Истории Детето ми е здраво от много дълго време. Искате ли да знаете защо?

Вход

Здраве за всички

Здрави деца

За да сме по-здрави, по-красиви, по-жизнени, по-енергични, за по-силна имунна система. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping
Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте строен и добре изглеждащ човек, жизнен и енергичен. Да се храните здравословно и да отслабнете по естествен начин. Научете как тези съставки могат да ви помогнат! Безплатна доставка!

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ И КОНСУЛТАЦИИ0878 66 41 30;0897 064 366

call


Детето ми е здраво от много дълго време. Искате ли да знаете защо?

ПДФ Печат Е-мейл

Какъв беше случаят с Герганка?

От както тръгна на детска градина, Гергана започна да боледува често. Дали е от това, че не пазят децата в градината или от това, че имат контакт с много деца. Истината е, че тя беше болна всеки месец. Боледуваше от какво ли не. То бяха грипове и настинки! Понякога вдигаше температура до 39 градуса. Всичко, което преживяваше това малко дете, беше ужасно.

Какво препоръчват педиатрите?

Сряда 09.09.2009 гледах предаването "Здраве" по БТВ. Тогава темата беше свързана със здравето на нашите деца. Бяха поканили педиатър, който каза, че когато детето тръгне за първи път на градина или училище, неговият организъм преживява шок. Това е така, защото се запознава с един нов свят. Новата среда, в която попада и заобикалящата го действителност шокира крехкия организъм на детето. Освен това, неговият организъм е атакуван много повече от болестотворни микроби, отколкото когато е живяло в едва ли не стерилна среда - своя дом.
Педиатърът препоръчваше да се подсили организма на детето и в частност неговата имунна система.Това е нужно за да се бори по-успешно с всичко, което го атакува.

Какво направи сестра ми Живка?

Един ден, по някаква случайност, някаква нейна близка приятелка я запознава с продуктите на АкваСорс. Тя й препоръчва Зелена енергия. Резултатите били мигновени. Излъчването на Герганка се променило буквално за дни. На третия ден Герганка кипяла от енергия и нейното настроение се подобрило. Тя вече не била киселото малко момиченце, а се превърнала в усмихната малка красавица. Генетичният потенциал на детето се подобрил. Умствените способности на Герганка прехвърлели всякакви граници. Била само на 6 годинки, а можела вече да чете! Учителите, които й преподавали били приятно изненадани, защотот тя запомняла стихотворенията моментално. Нужно било само един път да ги повтори и вече ги знаела. И най-важното...защитните сили на нейния организма се подобрили.

Укрепването на имунната система доведе до това, че тя вече е на 7 годинки и от 1 година не се е разболявала от нищо. Това е наистина страхотно! Преди една седмица пристъпи за първи път през прага на училището, а нейната майка ( и моя сестра ) Живка е спокойна за нея.

Сега е ваш ред да направите същото за вашите деца. Ще се изненадате приятно, какво ще направят продуктите на АкваСорс за вас и вашето семейство. Инвестирайте в здравето на вашите деца. Научете повече за изброените по-долу продукти още сега!

Зелена енергия(Green Еnergy) на Аква Сорс - за силен имунитет
Зелена енергия(Green Еnergy) на Аква Сорс - за силен имунитет
69.30 лв
КолАктив 3 / Kоластра с ацидофилос
КолАктив 3 / Kоластра с ацидофилос
89.30 лв
Ацидофилус (пробиотик)+водорасли АФА
Ацидофилус (пробиотик)+водорасли АФА
43.00 лв

 
Още по темата :

» Промоции и подаръци за месец декември 2010

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ БЛИЦ ПРОМОЦИИ НА АКВАСОРС  СПЕЦИАЛНИТЕ КОЛЕДНИ БЛИЦ-ПРОМОЦИИ - валидни до 23 декември...

Коментари  

 
+2 #1 В.Младенова 2011-10-11 13:31
аз използвам продуктите на аквасорс и съм много доволна.
мога да споделя ,че с колактив 3 успях да изхвърля вируса на хепатит В,с който бях заразена при коремна операция.
Цитиране
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови