Красива кожа

Възстановява и заздравява кожата. Прави кожата гладка, мека, млада и еластична. Спомага за намаляване на бръчките и фините линии.

Начало Истории Детето ми е здраво от много дълго време. Искате ли да знаете защо?


Детето ми е здраво от много дълго време. Искате ли да знаете защо?

ПДФ Печат Е-мейл

Какъв беше случаят с Герганка?

От както тръгна на детска градина, Гергана започна да боледува често. Дали е от това, че не пазят децата в градината или от това, че имат контакт с много деца. Истината е, че тя беше болна всеки месец. Боледуваше от какво ли не. То бяха грипове и настинки! Понякога вдигаше температура до 39 градуса. Всичко, което преживяваше това малко дете, беше ужасно.

Какво препоръчват педиатрите?

Сряда 09.09.2009 гледах предаването "Здраве" по БТВ. Тогава темата беше свързана със здравето на нашите деца. Бяха поканили педиатър, който каза, че когато детето тръгне за първи път на градина или училище, неговият организъм преживява шок. Това е така, защото се запознава с един нов свят. Новата среда, в която попада и заобикалящата го действителност шокира крехкия организъм на детето. Освен това, неговият организъм е атакуван много повече от болестотворни микроби, отколкото когато е живяло в едва ли не стерилна среда - своя дом.
Педиатърът препоръчваше да се подсили организма на детето и в частност неговата имунна система.Това е нужно за да се бори по-успешно с всичко, което го атакува.

Какво направи сестра ми Живка?

Един ден, по някаква случайност, някаква нейна близка приятелка я запознава с продуктите на АкваСорс. Тя й препоръчва Зелена енергия. Резултатите били мигновени. Излъчването на Герганка се променило буквално за дни. На третия ден Герганка кипяла от енергия и нейното настроение се подобрило. Тя вече не била киселото малко момиченце, а се превърнала в усмихната малка красавица. Генетичният потенциал на детето се подобрил. Умствените способности на Герганка прехвърлели всякакви граници. Била само на 6 годинки, а можела вече да чете! Учителите, които й преподавали били приятно изненадани, защотот тя запомняла стихотворенията моментално. Нужно било само един път да ги повтори и вече ги знаела. И най-важното...защитните сили на нейния организма се подобрили.

Укрепването на имунната система доведе до това, че тя вече е на 7 годинки и от 1 година не се е разболявала от нищо. Това е наистина страхотно! Преди една седмица пристъпи за първи път през прага на училището, а нейната майка ( и моя сестра ) Живка е спокойна за нея.

Сега е ваш ред да направите същото за вашите деца. Ще се изненадате приятно, какво ще направят продуктите на АкваСорс за вас и вашето семейство. Инвестирайте в здравето на вашите деца. Научете повече за изброените по-долу продукти още сега!

Зелена енергия - подсилване на имунната система
Зелена енергия - подсилване на имунната система
63.00 лв
КолАктив 3 / Kоластра с ацидофилос
КолАктив 3 / Kоластра с ацидофилос
89.30 лв
Ацидофилус + водорасли
Ацидофилус + водорасли
37.50 лв

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Търсене

Реклама

Здрави деца
 

Вашите деца растат здрави, умни, красиви, силни, жизнени и енергични. Те имат силна имунна система и остър ум. Безплатна доставка!

Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте слаби, красиви, добре сложени, жизнени и енергични. Превърнали сте се в строен и добре изглеждащ човек. Научете как още сега!