Красива кожа

Натурални продукти, които със сигурност ще добавят години към живота ви и живот към годините ви.

Начало Истории

Вход

Здраве за всички

Здрави деца

За да сме по-здрави, по-красиви, по-жизнени, по-енергични, за по-силна имунна система. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping
Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте строен и добре изглеждащ човек, жизнен и енергичен. Да се храните здравословно и да отслабнете по естествен начин. Научете как тези съставки могат да ви помогнат! Безплатна доставка!Истории на хора, използващи продуктите на АкваСорс

Истински истории от хора, които използват продуктите на АкваСорс.Спортни постижения с продуктите на Aquasource

ПДФ Печат Е-мейл

Асът от новата вълна таланти на българската свободна борба Георги Вангелов получи покана за двубоя Световен отбор – САЩ на култовия площад “Таймс скуеър” в Ню Йорк. Източник - Chikago.bg

Георги Вангелов стана световен шампион по плажна борба на първенството по борба в Патая (Тайланд).
Източник - http://www.bul-wrestling.org

Георги Вангелов намери място в златната десятка на юношите за 2011 г. в анкетата на специализирания сайт за детско-юношески спорт „Виаспорт.бг“. През миналия сезон националът стана световен вицешампион в свободната борба.
Източник - http://www.bul-wrestling.org

 

С АкваСорс намерих себе си

ПДФ Печат Е-мейл

Казвам се Мария Хаджиева, на 57 г. от гр. Асеновград. По професия съм техник в електронната промишленост.Почитател съм на здравословното хранене и природолечението. Регистрирах се като дистрибутор в AquaSource през май 1998 г. след като слушах в захлас лекция за ползата от продуктите от д-р Петър Найденов и д-р Дора Пачова.
Получих дистрибуторския пакет заедно с една опаковка Зелена Енергия, която лично започнах да пия. Не след дълго се почувствах прекрасно – жизнена, енергична, изчезна всякаква умора в мен. Съвсем естествено започнах да споделям това, което чувствах и което научих на лекцията с моите колеги, близки и приятели. Аз съм човек, който обича да бъде полезен,да помага на другите. Виждах ефекта от продуктите и това ме караше да се чувствам удовлетворена и щастлива. Така неусетно мрежата ми от доволни клиенти и дистрибутори растеше и на шестия месец след включването си постигнах ниво Директор.

 

Детето ми е здраво от много дълго време. Искате ли да знаете защо?

ПДФ Печат Е-мейл

Какъв беше случаят с Герганка?

От както тръгна на детска градина, Гергана започна да боледува често. Дали е от това, че не пазят децата в градината или от това, че имат контакт с много деца. Истината е, че тя беше болна всеки месец. Боледуваше от какво ли не. То бяха грипове и настинки! Понякога вдигаше температура до 39 градуса. Всичко, което преживяваше това малко дете, беше ужасно.

 

Подобрих моето здраве и повиших работоспособноста си

ПДФ Печат Е-мейл

Това е моята история за първата си среща с продуктите на AquaSource. Описвам как те промениха живота ми. Ще научите как супер храните ще повлияят благотворно върху вашия живот.

 

Какво ме накара да потърся супер храните?

На 10.08.2009 започнах работа. През тази седмица забелязах, че съм отпаднал и работоспособността ми е намалена. Мозъка ми бе изпаднал в летаргия. Виеше ми се свят и мускулите ми се схващаха, което беше адски болезнено на моменти. Поради липсата на сън и огромните обеми от информация, които преминават през главата ми, Аз много забравях. Мозъка ми бе изтощен до неузнаваемост, а паметта ми не работеше нормално. Моите колеги казваха, че причината е в отпуската, от която се върнах току що. Обаче причината беше друга.

 


30 отстъпка

Промоции

Количка

VirtueMart
Количката Ви е празна.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ И КОНСУЛТАЦИИ0878 66 41 30;0897 064 366

call