Красива кожа

Възстановява и заздравява кожата. Прави кожата гладка, мека, млада и еластична. Спомага за намаляване на бръчките и фините линии.

Начало Истории


Истории на хора, използващи продуктите на АкваСорс

Истински истории от хора, които използват продуктите на АкваСорс.Детето ми е здраво от много дълго време. Искате ли да знаете защо?

ПДФ Печат Е-мейл

Какъв беше случаят с Герганка?

От както тръгна на детска градина, Гергана започна да боледува често. Дали е от това, че не пазят децата в градината или от това, че имат контакт с много деца. Истината е, че тя беше болна всеки месец. Боледуваше от какво ли не. То бяха грипове и настинки! Понякога вдигаше температура до 39 градуса. Всичко, което преживяваше това малко дете, беше ужасно.

 

Подобрих моето здраве и повиших работоспособноста си

ПДФ Печат Е-мейл
Това е моята история за първата си среща с продуктите на AquaSource. Описвам как те промениха живота ми. Ще научите как супер храните ще повлияят благотворно върху вашия живот.

Какво ме накара да потърся супер храните?

На 10.08.2009 започнах работа. През тази седмица забелязах, че съм отпаднал и работоспособността ми е намалена. Мозъка ми бе изпаднал в летаргия. Виеше ми се свят и мускулите ми се схващаха, което беше адски болезнено на моменти. Поради липсата на сън и огромните обеми от информация, които преминават през главата ми, Аз много забравях. Мозъка ми бе изтощен до неузнаваемост, а паметта ми не работеше нормално. Моите колеги казваха, че причината е в отпуската, от която се върнах току що. Обаче причината беше друга.

 


Търсене

Реклама

Здрави деца
 

Вашите деца растат здрави, умни, красиви, силни, жизнени и енергични. Те имат силна имунна система и остър ум. Безплатна доставка!

Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте слаби, красиви, добре сложени, жизнени и енергични. Превърнали сте се в строен и добре изглеждащ човек. Научете как още сега!