Красива кожа

Възстановява и заздравява кожата. Прави кожата гладка, мека, млада и еластична. Спомага за намаляване на бръчките и фините линии.

Начало Информация Малтодекстрин


Малтодекстрин

ПДФ Печат Е-мейл

Малтодекстрин е полизахарид, който се използва като хранителна добавка. Това е един от най-бързо усвоимите въглехидрати. Ако ги сравним с глюкозата, той е 10% по-бързо усвоим. Изключително полезен е за хора, които имат нужда от бързо възстановяване на гликогенните нива  ( нужда от въглехидрати ) в тялото.  Често се използва като заместител на захарта. Произвежда се главно от нишесте и се използва предимно за производство на детски храни, или диетични храни.

 
Още по темата :

» Глюкоза

Глюкозата е монозахарид.Тя е важен източник на енергия за клетките. Също така е посредник в обмяната на веществата.Въглехидратите,...

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Търсене

Реклама

Здрави деца
 

Вашите деца растат здрави, умни, красиви, силни, жизнени и енергични. Те имат силна имунна система и остър ум. Безплатна доставка!

Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте слаби, красиви, добре сложени, жизнени и енергични. Превърнали сте се в строен и добре изглеждащ човек. Научете как още сега!