Красива кожа

Натурални продукти, които със сигурност ще добавят години към живота ви и живот към годините ви.

Начало Информация Дуналиела: естественият антиоксидант

Вход

Здраве за всички

Здрави деца

За да сме по-здрави, по-красиви, по-жизнени, по-енергични, за по-силна имунна система. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping
Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте строен и добре изглеждащ човек, жизнен и енергичен. Да се храните здравословно и да отслабнете по естествен начин. Научете как тези съставки могат да ви помогнат! Безплатна доставка!

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ И КОНСУЛТАЦИИ0878 66 41 30;0897 064 366

call


Дуналиела: естественият антиоксидант

ПДФ Печат Е-мейл

Дуналиелата е микроводорасло, любител на най-солените води в света, каквито могат да бъдат намерени в Голямото солено езеро в САЩ, Мъртво море и Червено море и край долното течение на Волга, северно от Каспийско море в Русия. Тези водни басейни се намират в по-топли райони, където изпарението е голямо. В резултат на това солеността им нараства дотолкова, че в тях остават само най-соленолюбивите микроорганизми.

Огромните колонии от това водорасло са причина за оцветяването на Червено море, дало името му, и за т.нар. "червени приливи" по крайбрежията на други басейни.

Някои специалисти твърдят, че дуналиелата е яркочервена, но се налага мнението, че тя всъщност е зелена. Дуналиела може да се размножава бурно и да оцветява в яркозелено солената кора, образуваща се на повърхността на водния басейн; понякога тя е достатъчно здрава, за да издържи тежестта на автомобил. В други случаи водата придобива вид на гъста зелена "солена супа" в резултат на бързото размножаване на микроводораслото.

Червеният цвят на солените езера се дължи на други микроорганизми - халобактерии. Те произвеждат червен каротиноиден пигмент, който се съдържа в доматите и чушките; той позволява на соленолюбивите бактерии да използват енергията на слънчевата светлина и ги предпазва от безмилостното слънце в пустинните райони.

В клетъчната мембрана на въпросните халобактерии е открит пигмент, изключително близък до светлочувствителния пигмент (родопсин) в пръчковидните клетки в човешкото око, благодарение на които виждаме на слаба светлина и в полумрак. При определени условия дуналиела също произвежда подобен пигмент, и затова е полезна за зрението. Особено богата е на бета каротин - важен антиоксидант и предшественик на витамин А.

В природата съществуват над 500 каротеноиди, но само около 50 от тях са провитамин А. Дуналиела е богата и на двете му форми - цис и транс, плюс други важни каротиноиди като алфа каротин, зеаксантин, криптоаксантин и лутеин. Всички те имат антиоксидантно действие, подсилват имунната система, възпрепятстват мутациите на клетките и образуването на микроувреждания и по този начин предпазват от развитие на злокачествени тумори, дегенерация на макулата, катаракта, сърдечни заболявания и др. За разлика от вит. А, който в по-големи дози е силно токсичен, каротиноидите са безвредни и не е необходимо да се внимава с дозата им. Това е едно от важните им предимства, особено при децата и бременните жени.

Поради мощното си антиоксидантно действие, предпазващо клетките от увреждане, дуналиелата е включена в продукта Супер Антиоксидант и Морска Енергия на АкваСорс.

Супер Антиоксидант - Пречистване на организма
Супер Антиоксидант - Пречистване на организма
82.50 лв
Морска енергия - морски водорасли + АФА
Морска енергия - морски водорасли + АФА
65.00 лв

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРА КОМБИНАЦИЯ:

Зелена Енергия (или Водорасли АФА или Морска Енергия)

+ КолАктив ( или КолАктив3)

+ Супер Антиоксидант (или Плодова Енергия)

+ Есенциални Мастни Киселини (или Комплекс Течно Злато)

 

 

 

 
Още по темата :

» Аква Сорс Промоции ЯНУАРИ 2017

 ПРОМОЦИИ, валидни до 31 ЯНУАРИ,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За да се възползвате от повече...

» Аква Сорс Промоции ДЕКЕМВРИ 2016

ПРОМОЦИИ, валидни до 30 ДЕКЕМВРИ,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За да се възползвате от повече...

» щастлива, богата, здрава

Избирам да бъда ЩАСТЛИВ/А/, БОГАТ/А/, ЗДРАВ/А/, КРАСИВ/А/.

» храната е лекарство

Храната е нашето ежедневно лекарство.

» Аква Сорс Промоции НОЕМВРИ 2016

ПРОМОЦИИ, валидни до 30 НОЕМВРИ,до обявената дата, или до изчерпване на промоционалните количества.За да се възползвате от повече...

Добави коментар


Защитен код
Обнови