Красива кожа

Възстановява и заздравява кожата. Прави кожата гладка, мека, млада и еластична. Спомага за намаляване на бръчките и фините линии.

Начало по телефона


Как да поръчам по телефона?

ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Петя Ланджева   

Вие може да ми се обадите на номер 0878 66 41 30 ( Петя Ланджева ) и да ми кажете с кои продукти желаете да се сдобиете. Освен списък с това, което желаете, трябва да ми продиктувате и адреса, на който искате да Ви ги изпратя. Също така трябва да ми кажете по какъв начин ще преведете стойността на продуктите. Аз ще ви ги изпратя след потвърждение на получената сума.
Тук ще научите повече за начините на превод.

Вие може да се откажете и да върнете продукта в 7 дневен срок. Аз ще ви възстановя стойността до 3 дни след получаване на продуктите обратно. Това ще стане само ако продуктите са в непокътнато състояние.

 

Търсене

Реклама

Здрави деца
 

Вашите деца растат здрави, умни, красиви, силни, жизнени и енергични. Те имат силна имунна система и остър ум. Безплатна доставка!

Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте слаби, красиви, добре сложени, жизнени и енергични. Превърнали сте се в строен и добре изглеждащ човек. Научете как още сега!