Красива кожа

Натурални продукти, които със сигурност ще добавят години към живота ви и живот към годините ви.

Начало Информация Билки Млечен бодил / Млечен трън

Вход

Здраве за всички

Здрави деца

За да сме по-здрави, по-красиви, по-жизнени, по-енергични, за по-силна имунна система. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping
Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте строен и добре изглеждащ човек, жизнен и енергичен. Да се храните здравословно и да отслабнете по естествен начин. Научете как тези съставки могат да ви помогнат! Безплатна доставка!

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ И КОНСУЛТАЦИИ0878 66 41 30;0897 064 366

call


Млечен бодил / Млечен трън

ПДФ Печат Е-мейл

От семената на това растение се получава силимарин – утвърден хепатопротектор, който помага на чернодробните клетки да се възстановяват и стабилизира техните мембрани. Доказано е, че тази билка подобрява способността на черния дроб да пречиства кръвта и го предпазва от вредното действие на лекарства, алкохол, наркотици, пестициди, бактериални и други токсини, попадащи в организма от храната, водата и въздуха
Млечният бодил се използва при лечението на хепатит, цироза и други чернодробни болести. Ефектът му обаче е много по-добър, когато се употребява от здрави хора с цел профилактика. Черният дроб като най-голяма и важна химична лаборатория в организма се нуждае от подпомагане, за да си върши добре работата. За съжаление, доста често вместо подпомагане той получава претоварване и така се създават условия за лошо здраве. В такива случаи трябва да се вземат спешни мерки като регулиране на диетата и едновременно с това приемане на специализирани добавки (хепатопротектори).

Млечен бодил се съдържа в Супер Антиоксидант и в Ливър кленз

Хареса ли ви? Препоръчайте на приятел , или споделете във Facebook!

Можете да поръчате Супер Антиоксидант и Ливър кленз на тел: 0878 66 41 30 , 0897 064 366, или мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. (при поръчка по мейла е нужно да напишете име, адрес на доставката и телефон за връзка).

Супер Антиоксидант - Пречистване на организма
Супер Антиоксидант - Пречистване на организма
82.50 лв
Ливър Кленз - пречистване на черния дроб
Ливър Кленз - пречистване на черния дроб
93.50 лв
ВКЛЮЧЕТЕ СЕ СЕГА ВЗЕМЕТЕ 30% ОТСТЪПКА

 
Още по темата :

» Пикногенол

Добива се от кората на средиземноморската пиния (вечнозелено иглолистно дърво). Познат е от 16 век, когато тежко болни от скорбут и ...

Добави коментар


Защитен код
Обнови