Красива кожа

Натурални продукти, които със сигурност ще добавят години към живота ви и живот към годините ви.

Вход

Здраве за всички

Здрави деца

За да сме по-здрави, по-красиви, по-жизнени, по-енергични, за по-силна имунна система. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping
Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте строен и добре изглеждащ човек, жизнен и енергичен. Да се храните здравословно и да отслабнете по естествен начин. Научете как тези съставки могат да ви помогнат! Безплатна доставка!

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ И КОНСУЛТАЦИИ0878 66 41 30;0897 064 366

call


Жен-шен

ПДФ Печат Е-мейл

Използват се корените на растението. Те са идеал­но естествено тонизиращо и имуностимулиращо сред­ство. За разлика от други подобни биостимулатори жен-шенът и неговите препарати повишават работоспособ­ността и жизнеността, без да нарушават съня и без да оказват странични действия.

Жен-шенът регулира процесите, протичащи в нерв­ната система, и подобрява паметта. Освен като стиму­лиращо средство за здрави хора растението се използ­ва и при редица хронични заболявания (белодробни, бъбречни, имуносупресивни и др.).

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови