Красива кожа

Натурални продукти, които със сигурност ще добавят години към живота ви и живот към годините ви.

Вход

Здраве за всички

Здрави деца

За да сме по-здрави, по-красиви, по-жизнени, по-енергични, за по-силна имунна система. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping
Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте строен и добре изглеждащ човек, жизнен и енергичен. Да се храните здравословно и да отслабнете по естествен начин. Научете как тези съставки могат да ви помогнат! Безплатна доставка!

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ И КОНСУЛТАЦИИ0878 66 41 30;0897 064 366

call


Ехинацея

ПДФ Печат Е-мейл

Корените на ехинацеята се употребяват с лечебна цел. Съдържат полизахариди (ехинацин, ину-лин и др.), гликозиди и др. Ехинацеята е един от най-мощните естествени имуномодулатори. Освен това тя има противомикробно, противовирусно, противовъзпа­лително, детоксикационно действие. Прилага се за ук­репване на имунната система, при грип и остри вирус­ни заболявания, различни инфекциозни заболявания, алергии, рани и травми, възпалителни заболявания на пикочните пътища (пиелонефрити, цистити), проста-тит и др.

Не бива да се приема повече от две седмици без прекъсване, при необходимост приемането може да се възобнови след двуседмична пауза.

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови