Красива кожа

Натурални продукти, които със сигурност ще добавят години към живота ви и живот към годините ви.

Начало Продукти Храни от АкваСорс Органичен Витамин Д / Organic Vitamin D

Вход

Здраве за всички

Здрави деца

За да сме по-здрави, по-красиви, по-жизнени, по-енергични, за по-силна имунна система. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping
Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте строен и добре изглеждащ човек, жизнен и енергичен. Да се храните здравословно и да отслабнете по естествен начин. Научете как тези съставки могат да ви помогнат! Безплатна доставка!

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ И КОНСУЛТАЦИИ0878 66 41 30;0897 064 366

call

E-mail
Муун Райз - крем с прогестеронСлънчева енергия (Зелена Енергия на прах)

Органичен Витамин Д / Organic Vitamin D
Вижте изображението в пълен размер


Органичен Витамин Д / Organic Vitamin D

Цена
(опаковка):
49.95 лв
Брой единици в опаковка:60
Задайте въпрос за този продукт

Витамин Д (Vitamin D) е важен витамин, който тялото може да синтезира чрез излагане на слънчева светлина, а оттам той е известен като витамина на „Слънцето“.Тъй като прекарваме все повече време на закрито, много хора виждат слънцето за кратко и това не дава възможност на тялото да произвежда достатъчно витамин D. В допълнение, когато сме на открито, често слънчевата светлина е доста силна. Например, когато отиваме на почивка, често сме защитени от дрехи или слънцезащитен крем, които оказват влияние върху синтеза на витамин D. Сегашните съвети да сведете до минимум излагането на слънчеви лъчи, за да се намали риска от увреждане на кожата, също намаляват получаването на светлина, което прави още по-трудно произвеждането на витамин D по естествен път. Малко количество витамин D може да бъде получено от храни, но е добре да се помисли за прием на хранителна добавка, която да гарантира приема на този важен витамин. Витамин D работи с калция в организма. Подпомага неговото усвояване и го прави използваем за тялото.

Ползи от Витамин D

Подобрява усвояването на калция и  фосфора;

Намалява риска от  диабет  и  инсулиновата резистентност, високото кръвно налягане, сърдечни удари.

Предотвратява мускулна слабост;

Предпазва от  остеопороза;

Подпомага имунната система;

Регулира мускулната структура и функция;

Регулира кръвното налягане;

Намалява риска от възпаления и бактериални инфекции;

Помага да се предотврати хроничната умора;

Помага да се предотвратят някои видове рак.

Защо витамин D и калцият са толкова важни?

Добре, изяснихме, че те са много важни, но защо продукта AquaSource Витамин D е толкова специален? AquaSource органичен витамин D е особено подходящ за:

  • всички бременни жени и кърмачки;
  • бебета и малки деца на възраст под пет години;
  • по-възрастните хора на възраст 65 и нагоре;
  • хора, които не са изложени на много слънце, като хора, които покриват кожата си, когато са на открито или тези, които стоят на закрито за дълги периоди;
  • хора, които имат по-тъмна кожа, като например хора от Африка, афро-карибски и южно-азиатски произход.

Витамин D и калцият представляват бракосъчетание, което е направено от природата. Заедно те работят в синергия, за да изпълняват изключително важни функции. Заедно подпомагат поддържането на нормални кости, зъби и мускулна функция. В допълнение, калцият допринася за метаболизма, невротрансмисията, съсирването на кръвта и нормалната функция на храносмилателни ензими, докато Витамин D поддържа нормалната функция на имунната система и има роля в процеса на клетъчно делене. AquaSource е компания, която вярва, че тялото обработва много по-добре храните, придобити по естествен път, отколкото синтетичните продукти. Ето защо ние винаги извличаме витамини и минерали от напълно естествени източници с възможно най-малка преработка. Възможно най-добрият източник на витамин D, който открихме, е органична гъба на прах. Бялата малка, затворена печурка осигурява Витамин D в чистата му форма. Този сорт се отглежда без пестициди и е минимално обработен, за да се получи органично сертифициран прах, който е подходящ и за вегетарианци, тъй като няма животински продукти, които да се използват в обработката.

Избрахме червените водорасли (Sp.Lithothamnion) като естествен източник на калций. Това е рядък и уникален вид водорасли, растящи край бреговете на Ирландия, които са известни като „перфектния източник на калций в природата“.

Органичната Alfalfa е избрана като перфектната съставка, за да се получи най-добрия синергичен ефект между Red Algae (sp. Lithothamnion) и органичния гъбен прах. Смята се, че до 50% от населението на света не може да получи достатъчно витамин D, но има конкретни групи, които се нуждаят от допълнителен витамин D: Становището на Европейския орган за безопасност на храните (EFSA) и диетични продукти, хранене и алергии (NDA) е, че витамин Д има изключително добра роля взасилването на имунната система. Тяхното заключение е, че е налице „причинно-следствена връзка между хранителния прием на витамин D и засилването на имунната система и поддържането на нормалната функция на мускулите“.

Начин на употреба

Приема се по 1 капсула дневно по време на храна.Капсулите се отварят лесно и могат да се добавят към ХЛАДКИ течности.

Съдържание на 1 капсула:

Lithothamnium Sp. (червени водорасли) 225 mg, (осигуряващи 76 mg калций)

Органична (био) Алфалфа 117 mg

Органични (био) гъби на прах 80 mg, [осигуряващи 400 IU (10 mcg) витамин D, 225% ПДДЕС*]

Капсула 100% растителна целулоза

Опаковката е от 60 капсули.

Страна на произход: Великобритания

Регистриран 100% растителен продукт.Подходящ за пълни вегетарианци и вегани.

Продуктът не съдържа ГМО.

Как може да приведете стойността на продукта?

Има три начина за превод на сумата.

За регистрация на дистрибуторски номер и ползване на продуктите на АкваСорс (Aquasource) с 30% отстъпка(без никакъв ангажимент за обеми, или други нормативи).

За допълнителни въпроси и доставка може да пишете във формата за запитване, или се свържете с мен. П.Ланджева

Vivacom

0878 66 41 30;

Globul /Telenor

0897 06 43 66

plandjeva@pomaga.com

 

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потребителско име и парола, за да оставите коментар.