Начало Продукти Храни от АкваСорс Мака Енергия /AquaSource Maca Power

Здраве за всички

Здрави деца

Суперхрана,предназначена за поддържане на клетъчното здраве и повече енергия. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Силен имунитет при децата

Важна за доброто общо състояние и поддържането на оптимално здраве. Безплатна доставка!

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping

E-mail
Ливър КлензМорска енергия - морски водорасли + АФА

Мака Енергия /AquaSource Maca Power
Вижте изображението в пълен размер


Мака Енергия /AquaSource Maca Power

Цена
(150мл):
65.00 лв

Задайте въпрос за този продукт

МАКА ЕНЕРГИЯ (MACA POWER)

AquaSource Мака Енергия

Продуктът има тонизиращ ефект, съдейства за повишаване на издържливостта и стимулира обмяната на енергия в организма.Подходящ е за възрастни, които желаят да поддържат своята жизненост, сила, за засилване на сексуалното удоволствие и желание. От представянето на Мака пред света до днес ползите от нея продължават да се проучват и от изследователи от Австралия, САЩ и Италия. Италиански учени са стигнали до заключението, че тя подпомага поддържането на сексуалната активност и мощ.

За да се увеличат ползите от този продукт, Мака Енергия е съчетание от четири адаптогенни билки, които подпомагат поддържането на тялото и духа бодър, жизнен и енергичен. Това са корен от Мака, Дамяна (Turnea diffusa), Готу кола (Hydrocotyle asiatica) и Пенакс Жен-шен (Panax ginseng) от Далечния Изток, както и с допълнителни съставки, притежаващи адаптогенни свойства – с мед от Манука (естествен консервант), мед и глицеринова основа.Продуктът е с едва доловим вкус на касис.

Суперхраната Мака

Мака, или корен от Мака (Lipedium meyenii ) е почитана от инките заради благотворните си свойство, а в днешни дни се счита за суперхрана, която повишава енергията и издръжливостта Мака има и репутация, че спомага за поддържането на оптимална сила и издържливост, което я прави особено популярна сред атлетите. За нея дори се съобщава, че подпомага умствената дейност, бдителността и концентрацията.

Над 2000 години история

Използването на тази култура датира от педи около 2600 години. Известно е, че по време на най-силните години на империята на Инките, войните консумирали големи количества мака, преди да бъдат изпратени на бойното поле. След битка, на войниците не им се давало повече от тази храна, за да се защитят жените от прекомерни сексуални похождения от страна на мъжете.

Съществуват истории за това, кака испанците са използвали тази култура, когато завладели Инките. Легендата разказва, че разбрали за съществуването на мака, когато видели, че добитъкът им не се чувства добре в безплодните плата на Андите. Местните жители препоръчали на испанците да ядат и хранят своите животни с нея. Резултатите били толкова забележителни, че очевидно някои от първите трактати за Андите били за мака.

Адаптогенни свойства

Настоящите изследвания поддържат историческите твърдения, че мака е адаптоген, което означава, че тя има способността да балансира и стабилизира системите не организма, като поддържа физическата и умствена дейност.

Синергична смес

АкваСорс създаде продукта Мака Енергия, който представлява комбинация от съставки, притежаващи адаптогенни свойства:

Дамяна (Turnera diffusa) е билка, използвана още от времето на маите и днес се препоръчва за подобряване на сексуалното удовлетворение и мощ.

Готу кола (Hydrocotyle asiatica) открита в Далечния изток, се използва в кухнята на Шри Ланка, но също така е и адаптоген. Слоновете - животни, познати с прекрасната си памет и дълъг живот, се хранят с готу кола. Подобно на тях хората, приемащи готу кола, могат да очакват дълголетие, добра памет и острота на мисълта.

Жен-шен (Panax ginseng), който също произхожда от Далечния изток, от години се използва в Китай, Корея и Япония заради адаптогенните си свойства, както и за подпомагане поддържането на жизненост и издържливост. Китайците тачат жен-шена от древността, считайки действието му за изключително подмладяващо, за афродизиак (подсилва сексуалния жар ) и за подобряващо на повечето състояния. Точно тази способност да помага при различни състояния може да се дължи на факта, че жен-шенът, е адаптоген, което означава, че действа съвместно с тялото за коригиране на равновесието в организма. Например, ако кръвното налягане е прекалено високо, помага за свалянето му, а ако е прекалено ниско - за покачването му.

Начин на употреба

Препоръчителна доза - приема се от 1 до 3 пъти по една чаена лъжичка ( 5 мл) дневно. Ако е необходимо се разбърква в малко количество сок или като подсладител на топли напитки.

Предназначена е за мъже и жени над 18 години.

Може да се използва като подсладител на горещи напитки, но това не променя качествата на продукта.Вижте рецепта тук.

Съдържание на 1 чаена лъжичка (5 мл)  Мака Енергия:
Екстракт от Мака 5:1 500 мг
Екстракт от Дамяна 5:1 125 мг
Екстракт от Готу Кола 4:1 125 мг
Екстракт от Жен-Шен 4:1 50 мг
Мед от Манука UMF 10+ 250 мг
Английски билков мед от пореч 250 мг
В основа от глицерин, вода и сок от касис

Регистриран 100% растителен продукт. Подходящ за пълни вегетарианци.

Продуктът не съдържа ГМО.

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:

Няма

Данни за алергени:

Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Как може да приведете стойността на продукта?

Има три начина за превод на сумата.

За регистрация на дистрибуторски номер и ползване на продуктите на АкваСорс (Aquasource) с 30% отстъпка(без никакъв ангажимент за обеми, или други нормативи).

За допълнителни въпроси и доставка може да пишете във формата за запитване, или се свържете с мен.

П.Ланджева Vivacom 0878 66 41 30; Globul 0897 06 43 66 plandjeva@pomaga.com

Как да се регистрирам като Дистрибутор на АкваСорс?

Безплатна доставка за всички клиенти за цялата страна.Заплаща се само 1% за наложен платеж.

Продуктите се изпращат чрез куриерска служба (най-често с Еконт) на адрес, посочен от Вас (може и до офис). 99% от доставката се извършва в рамките на 1 работен ден.  Заплащането на поръчката става на куриера при получаването.

Кликнете "ХАРЕСВА МИ", за да бъдем постоянно заедно.

Кажете на приятел, или споделете въвFacebook!

 

 

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потребителско име и парола, за да оставите коментар.
30 отстъпка

Промоции

Количка

VirtueMart
Количката Ви е празна.

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА И КОНСУЛТАЦИИ 0878 66 41 30

call