Начало Продукти / Поръчка Храни от АкваСорс Комплекс Течно Злато на Аква Сорс

Здраве за всички

Здрави деца

Суперхрана,предназначена за поддържане на клетъчното здраве и повече енергия. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Силен имунитет при децата

Важна за доброто общо състояние и поддържането на оптимално здраве. Безплатна доставка!

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping

E-mail
КолАктив 3 / Kоластра с ацидофилусКуркума-комплекс

Комплекс Течно Злато на Аква Сорс
Вижте изображението в пълен размер


Комплекс Течно Злато на Аква Сорс

Цена
(1 брой):
88.00 лв

Задайте въпрос за този продукт

AquaSource Комплекс Течно злато

Полезните Омега 3, 6, 7 и 9 мастни киселини

AquaSource Liquid Gold Complex

Есенциални мастни киселини от усойниче и морски зърнастец

Комплекс Течно злато осигурява важни мастни киселини от растителен произход, които предоставят широк спектър Омега-3-6-7-9 мастни киселини, подпомагащи поддържането на здраво сърце, стави, хормонален баланс и т.н. Добавените богати на DHA масла от микроводораслов източник спомагат за поддържане на мозъчната функция. 
Подходящо за вегетарианци и вегани. Допълва продуктът Комплекс Есенциални мастни киселини и е идеална комбинация с AquaSource водорасли, AquaSource Зелена Енергия и AquaSource Морска Енергия.

AquaSource Комплекс Течно злато е специално съчетан.

Маслото от усойниче (Echium plant) осигурява стеаридонова киселина (SDA), която много по-лесно се преобразува в EPA, отколкото Омега-3 мазнините, като например ALA в лененото масло. Усойничето също така е източник на GLA и ALA.

Масло от морски зърнастец – осигурява Омега-7 мастни киселини, които подпомагат поддържането на добро здраве на кожата и на фините повърхности на дихателната и храносмилателната системи и на пикочо-половите пътища.

Основни предимства:
• Съдържа Омега-7, дълговерижни Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, включително DHA.

• Уникални растителни масла, по-ефикасни от лененото масло при преобразуване в ЕРА.

• 100% растителна основа

• Без токсини 

• От устойчив източник, незастрашаващ делфините

• Одобрен от веган обществото

• Подходящо за цялото семейство, включително бебета и деца.

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:

Няма

Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Комплекс Течно Злато на Аква Сорс(AquaSource Liquid Gold Complex) осигурява полезните и важни мастни киселини от растителен произход, които предоставят широк спектър Омега 3, 6, 7 и 9 мастни киселини. Помага за по-добра мозъчна функция и здрава кожа, полезни при проблеми с фертилитета, бременни жени ,кърмещи жени, бебета и малки деца, спортисти.

Защо мазнините са от съществено значение?

Мазнините са жизненоважна част от нашето хранене, тъй като те ни осигуряват горивото, с което да произвеждаме енергия, изолират тялото и ни помагат да усвояваме мастноразтворимите витамини А, Д, Е и К. Нашите клетъчни мембрани са изградени от мазнини и ето защо консумацията на правилните видове мазнини в правилното съотношение може да окаже влияние върху всяка клетка в тялото.

Някои от мазнините в храната, като например наситените, трябва да бъдат строго ограничени, тъй като те носят рискове за здравето. Други, като полиненаситените мастни киселини Омега 3 и Омега 6 са от съществено значение за доброто здраве. Тези важни хранителни вещества оказват влияние върху здравето на кожата и косата, подпомагат сърдечно-съдовата система, въздействат върху хормоналния баланс, а някои от тях участват още от самото начало на живота в развитието на мозъка и нервната система на бебето и от този момент натам позволяват на мозъчните клетки да функционират и комуникират. Световната Здравна Организация (СЗО) препоръчва минимален прием на Омега 3 мастни киселини от 0,5 до 2% от ежедневния енергиен прием.

Източници на есенциални мазнини

Храните от растителен произход, като семената и ядките, ни осигуряват източници на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини – Алфа-линоленова киселина (ALA) и Линолова киселина (LA). Тези мастни киселини не могат да се произвеждат от организма и е необходимо да бъдат набавяни чрез храната. След това тялото ги преобразува във важните мастни киселини („супер мазнини”): Гама-линоленова киселина (GLA), Еикозапентаенова киселина (EPA) и Докозахексаенова киселина (DHA). Рибеното масло е добър източник на Омега 3 мастни киселини, но то вече не е достатъчно природосъобразно - количеството риба в световния океан намалява, а и моретата се замърсяват непрекъснато, което води до натрупване на много токсини в рибите. Ето защо растенията се превръщат във все по-важен източник на тези жизненоважни хранителни вещества.

Храната ни трябва да осигури достатъчно витамини и минерали, за да може организмът ефективно да преобразува ALA и LA в „супер-мазнини”. Начинът на живот, здравословното ни състояние и генетичните фактори също оказват влияние върху този процес. Следователно е важно чрез храната да си осигуряваме достатъчен прием на тези витални хранителни вещества.

Какво представлява продуктът Комплекс Течно Злато на AquaSource?

Това е смес от растителни масла, богати на мастни киселини, включително и най-трудните за добиване дълговерижни есенциални мастни киселини от устойчиви растителни източници, включително и водорасли.

Съдържание на Комплекс Течно Злато:

 • Масло от водорасли Ulkenia sp.– осигуряват DНA(докозахексаенова киселина) в най-чистата й форма за поддържане на мозъчната функция.

 • Рафинирано масло от усойниче (Echium plant)(ехиум) – растение, което осигурява стеаридонова киселина (SDA), която много по-лесно се преобразува в EPA 5 пъти по- ефикасно,отколкото ALA в лененото масло. Усойничето също така е източник на GLA и ALA.
 • Масло от морски зърнастец – богато на Омега 7 мастни киселини, които са противовъзпалителни и подпомагат поддържането на доброто здраве на кожата и на фините повърхности на дихателната и храносмилателната системи и на пикочо-половите пътища.

 • Екстракти от: портокал и лимон

Типичен състав на 2 мл Комплекс Течно Злато:

 • Омега 3 мастни киселини - 570 мл

  от които: стеаридонова киселина (SDA) - 175 мг

  докозахексаенова киселина (DHA) - 100 мг

 • Омега 6 мастни киселини - 365 мг

  от които: гама-линоленова киселина (GLA) - 137 мг

 • Омега 7 мастни киселини - 169 мг

 • Омега 9 мастни киселини - 319 мг

Основните предимства на Комплекс Течно Злато са следните:

 • 100% растителна основа - не съдържа животински продукти;

 • Без токсини;
 • От устойчив източник, който не застрашава популациите на морските обитатели;
 • Уникални растителни масла, по-ефективни от лененото масло при преобразуване в EPA;
 • Уникална формула, която съдържа Омега 7, дълговерижни Омега 3 и Омега 6 мастни киселини, включително DHA;
 • Одобрен от веган обществото - подходящ за вегетарианци и вегани;

Комплекс Течно Злато се препоръчва на всички хора, в чиято храна може да липсват тези изключително важни за здравето мастни киселини.Той е подходящ за цялото семейство, включително за бебета и деца.

Указания за употреба

Приемайте по 1 мл (20 капки) два пъти на ден.

Регистриран 100% растителен продукт. Подходящ за пълни вегетарианци.

Продуктът не съдържа ГМО.

Кои продукти допълват най-добре Комплекс Течно Злато?

Това са продуктите Плодова Енергия, Супер Антиоксидант, продукта Есенциални Мастни Киселини, както и тези, които съдържат водорасли: AquaSource Водорасли АФА, Зелена енергия и Морска Енергия.

Ако желаете да ползвате продуктите на АкваСорс/Aquasource/ с 30% отстъпка ( без никакъв ангажимент за обеми, или други нормативи) регистрирайте си личен дистрибуторски номер.

Хареса ли ви? Кажете на приятел, или споделете във Facebook

За контакти и поръчка:

За допълнителни въпроси и поръчка може да ми пишете, или се свържете с мен : П.ЛАНДЖЕВА plandjeva@pomaga.com 0878 66 41 30


  

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потребителско име и парола, за да оставите коментар.


Тези продукти също може да са интересни за Вас

53.00 лв
44.15 лв

30 отстъпка

Промоции

Количка

VirtueMart
Количката Ви е празна.

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА И КОНСУЛТАЦИИ 0878 66 41 30

call