Здраве за всички

Здрави деца

Суперхрана,предназначена за поддържане на клетъчното здраве и повече енергия. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Силен имунитет при децата

Важна за доброто общо състояние и поддържането на оптимално здраве. Безплатна доставка!

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping

E-mail
Лайтън-Ъп (Lighten-Up!)Мака Енергия /AquaSource Maca Power

Ливър Кленз
Вижте изображението в пълен размер


Ливър Кленз

Цена
(опаковка):
93.50 лв
Брой единици в опаковка:60
Задайте въпрос за този продукт

AquaSource Ливър Кленз

Нежно, ефективно и безопасно подпомага жизненоважната функция на черния дроб

Черният дроб изпълнява над 500 различни функции в организма. Той е вратата към много различни химични и метаболитни функции в организма. Пречиства отпадните продукти и получава богата на хранителни вещества кръв. Съвременният начин на живот може да наруши правилното му функциониране. Помогнете предпазването на своя черен дроб чрез тази уникална формула.

AquaSource Ливър Кленз е формула за пълно пречистване, която използва известни, безопасни и много ефикасни съставки, в една лесна за поглъщане капсула.

Ливър Кленз на АкваСорс съдържа в себе си няколко билки, благодарение на които лесно може да пречистите вашия черен дроб. Той подпомага вашето тялото, бързо да изхвърли натрупаните токсини и вредните вещества. Благодарение на уникалната комбинация от естествени съставки, притежаващи силно антиоксидантно действие, Ливър Кленз няма равен в достигнатите от него резултати.

Резултати от проучване показват:

над 80% от хората имат оплаквания от хронична умора

над 80% - от стрес

над 80% - от запек (токсини в стомашно-чревния тракт )

над 80% - от понижена енергия

РЕШЕНИЕТО : За да се предотвратят тези проблеми е жизненоважно да се подпомогне изчистването на черния дроб от токсините внимателно, ефективно и безопасно. Формулата АкваСорс Ливър кленз е изготвена, за да постигне точно това.

Този уникален продукт съдържа значими съставки, като:

*Млечният трън се използва от стотици години.Това е билка, която стимулира изхвърлянето на складираните отпадни продукти от черния дроб. Млечният трън също влияе благоприятно и върху здравето и жизнеността, поради активната съставка силимарин,която има силно антиоксидантно действие.

Формулата АкваСорс Ливър кленз съчетава в себе си синергични съставки, които подпомагат отстраняването и неутрализирането на свободните радикали.

*L - глутатион е най-важната аминокиселина, която подпомага детоксикацията на черния дроб.Въпреки, че глутатионът е скъп като здравословна добавка, той е основният клетъчен антиоксидант (както млечният трън) и играе важна роля за поддържането в добро състояние и детоксикацията на черния дроб като цяло.

*Формулата АкваСорс Ливър кленз съдържа също N-ацетилцистен, витамин С и селен - за тези три съставки е известно, че в синергия увеличават производството на глутатион и отстраняват тежките метали в организма. L - цистеинът подпомага предпазването от окисляване и свързване на тежките метали, особено на живака, както и ефективното отстраняване на тези отрови.

*Йонните минерали, които носят електрически заряд и са водоразтворими, са единственият вид минерали, които организмът оползотворява правилно. Ако количеството в организма е недостатъчно, то никое хранително вещество не би действало правилно. Съчетани са над 70 йонни минерала!

Формулата АкваСорс Ливър кленз съдържа тези минерали, за да осигури синергията, при която организмът получава максимално потенциала от всички други съставки.

*Афанизоменон флос-акве (водорасли АФА от езерото Кламат) са добре известни. Суперхраната* AquaSource водорасли - едни от най-пълноценните и ефективни източници на хранителни вещества, срещани в природата. Те са богати на бетакаротин, както и витамин В12 и представляват отличен източник на желязо и други важни минерали.

*Виж Суперхрани на

*Здравни твърдения, одобрени от EFSA:
Витамините С, В12 и В5 – за намаляване на умората и изтощението.

Витамините В12 и С – за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

Витамин В5 – за нормалната умствена дейност.

Витамините С и Е, и селенът – за предпазване на клетките от оксидативен стрес.

Селенът - за нормалната функция на щитовидната жлеза.

Данни за алергени:
Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Защо Ливър Кленз на AquaSource?

За разлика от други производители на подобни продукти, Ливър Кленз на АкваСорс съдържа точна и цялостна комбинация от билки, които са напълно безопасени за организма за ЦЯЛОСТНА детоксикация.

Къде се произвежда и пакетира?

Ливър Кленз се произвежда във Великобритания.

Какво показват изследванията?

Доказано е, че една от съставките на млечния трън ( силимарина ), предпазва черния дроб от проникването на отровни вещества в него, както и разлага вече съществуващите.

Доказано е, че селена възпрепятства разпространението на раковите клетки.

Начин на употреба

Възрастни

Приема се 2 пъти по 1 капсула. Една капсула се пие сутрин по време на хранене и една се пие по обед, също по време на хранене.


За деца над 12 години

Дава се на детето 1 капсула, когато детето обядва.


Приемане като профилактика

Приема се по 1 опакова на четири месеца ( 3 опаковки на година ). Дневния прием се намалява до 1 капсула, по време на обяд, на ден .


Много важно!

Докато приемате продукта, пийте колкото се може повече вода. Препоръчително е по 2 литра минерална вода на ден. Това е нужно за да се изхвърлят по-лесно токсините от тялото.

Внимание!

Продукта трябва да се избягва от бременни жени или кърмачки.

Ливър Кленз не трябва да се употребява при киста и/или рак на черния дроб, както и по време на заболяване! Може да се употребява за профилактика и за възстановяване на черния дроб след неговото излекуване.

Съдържание

 • Екстракт от Млечен трън на прах – 8000мг (80% силимарин екстракт - билка, която стимулира изхвърлянето на натрупаните в черния дроб отпадни вещества)
 • N-ацетилцистен - подпомага предпазването от окисляване и свързване на тежките метали, особено на живака, както и ефективното отстраняване на тези отрови
 • L-глутатион - важната аминокиселина
 • Йонни минерали - естествено добити от Голямото Солено езеро, Юта, САЩ, осигуряващи широк спектър минерали и микроелементи
 • Водорасли АФА - висококачествени синьо-зелени водорасли
 • Селен - подпомага един от най-важните антиоксидантни ензими в тялото - глутатионпероксидазата – ензим, обезвреждащ свободни радикали.
 • Витамин С
 • Витамин Е
 • L-цистеин
 • Холин
 • Инозитол

Опаковката е от 60 капсули

За да почувствате повишаване на енергията и жизнеността и за поддържане в добро здраве на един от ключовите органи в организма, комбинирайте със Зелена Енергия и Активиран ечемик (AquaSource Супер енергийна храна).

Как може да преведете стойността на продукта?

Има 3 начина за превод на сумата. Може да научите за тях тук.

Ако желаете да ползвате продуктите на АкваСорс/Aquasource/ с 30% отстъпка ( без никакъв ангажимент за обеми, или други нормативи) регистрирайте си личен дистрибуторски номер.

Хареса ли ви? Кажете на приятел, или споделете във Facebook!

Можете да поръчате Ливър кленз на тел: 0878 66 41 30 , 0897 064 366, или мейл: plandjeva@pomaga.com(при поръчка по мейла е нужно да дадете име, адрес на доставката и телефон за връзка).

 

 

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потребителско име и парола, за да оставите коментар.


Тези продукти също може да са интересни за Вас

151.00 лв


82.50 лв


50.30 лв

30 отстъпка

Промоции

Количка

VirtueMart
Количката Ви е празна.

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА И КОНСУЛТАЦИИ 0878 66 41 30

call