Красива кожа

Натурални продукти, които със сигурност ще добавят години към живота ви и живот към годините ви.

Начало Продукти Храни от АкваСорс Водорасли АФА - храна за мозъка /Aquasource Algae/

Вход

Здраве за всички

Здрави деца

За да сме по-здрави, по-красиви, по-жизнени, по-енергични, за по-силна имунна система. Безплатна доставка!

Pomaga.com

Доставка

99% от поръчките се доставят за 1 ден. Доставката на продуктите се извършва чрез куриер и е напълно безплатна, ако поръчката е над 40 лв..

 free-shipping
Силен имунитет при децата
 

Укрепва имунната система и предпазва организма от вируси, грип, настинки. Намалява алергичните реакции. Спомага за нормалното развитие при децата. Безплатна доставка!

Регулиране на теглото
 

Вие сте строен и добре изглеждащ човек, жизнен и енергичен. Да се храните здравословно и да отслабнете по естествен начин. Научете как тези съставки могат да ви помогнат! Безплатна доставка!


E-mail
Бифидус (пробиотик)+водорасли АФАЕсенциални мастни киселини

Водорасли АФА - храна за мозъка /Aquasource Algae/
Вижте изображението в пълен размер


Водорасли АФА - храна за мозъка /Aquasource Algae/

Цена
(опаковка):
53.00 лв

Задайте въпрос за този продукт

Опаковки и цени на Водорасли АФА /Афанизоменон Флос-акве (АФА):

Диворастящо кламатско водорасло ( АФА ) на АкваСорс е пълноценна протеинова храна за мозъка. Въздейства благотворно върху нервната система и психиката. Водораслите стимулира комплекса епифиза-хипоталамус-хипофиза и развива дясната химисфера. Тези мозъчни центрове са определящи за интуицията, телепатията и холистична перцепция.  Всичко това води до преодоляване на депресията, подобряване на концентрацията и стимулира творческите възможности. Осигурява  жизнено важни за организма витамини, минерали, аминокиселини и ензими. Наричат я „Еликсир за мозъка“.

Още за Кламатските водорасли АФА може да прочетете и тук.

А и за Патент за стволови клетки и водорасли АФА може да прочетете тук.

Какво съдържа АФА?

 • рекордьор по белтъчно съдържание ( 60% - 70% ). В трите направления количество, качество и усвоимост е номер 1;
 • високо съдържание на Витамин B12 ( 20 пъти повече, от която и да е друга храна ) Витамин  B12 е жизнено важен за организма при създаването на кръвта;
 • най-богат на желязо в органична форма, който го прави много добре усвоим;
 • изключително богат на хлорофил, което води до пречистващ и регенериращ ефект;
 • много богат на витамини, минерали и аминокиселини;
 • богато съдържание на ко-фактор;

Как влияе АФА на нашият организъм?

 • усилва имунната система и предпазва организма от инфекциозни заболявания;
 • подобрява и стимулира нервната система, работата на мозъка и психиката на човек;
 • повишава яснотата, концентрацията и стимулира творческите възможности;
 • спомага за производството на антитела в организма на човек;
 • помага за пълноценно развитие на мозъка, нервите, мускулите;
 • помага при развитието на костите, зъбите, ставите;
 • добър е за хормоналното равновесие;
 • подпомага възстановяването на организма;
 • осигурява нужните за храносмилането ензими и подобрява обмяната на веществата;
 • прочиства организма от токсини, радиация;
 • спомага и за намаляването на оксидативния стрес - детоксикира;
 • предпазва от появата на остеопороза;
 • поддържа черния дроб и помага при работата му;

При какви случаи е добре да се приема АФА?

 • хора подложени на голям стрес или психично натоварване;
 • изключително полезен за студенти и ученици при учене за изпит;
 • проблеми с косата и ноктите;
 • намалена умствена работоспособност, недоспиване, лошо настроение и раздразнителност;
 • нервни и психични заболявания - депресия, Алцхаймер, множествена склероза, психози и неврози, невро-психично изоставане, епилепсия, деменции, детска церебрална парализа;
 • помага да се предпазим от развиването на анемия, защото съдържа много витамин B12. Също така повлиява изключително благоприятно при недоимъчни анемии;
 • защитава хора, който са подложени на лъчения или радиоактивна среда;
 • добре е да се дава на подрастващи деца. Така те ще се развият силни и здрави;
 • профилактично срещу остеопороза;
 • астма;
 • алергични състояния;
 • хиповитаминози;
 • помага при нощно напикаване;
 • след прекаран мозъчен инсулт;
 • добре е да се взима при бременни жени и кърмене;
 • профилактика срещу рак, защото унищожава раковите клетки и микробите;
 • ефективен срещу вируса на СПИН, защото съдържат гликолипиди;

АФА е ценна клетъчна храна, но и на голямото съдържание на невропептидни прекурсори - пептиди с жизненоважно значение за мозъка. Водорасли АФА подкрепят естествената система на тялото да се обновява отвътре чрез подпомагане на освобождаването на милиони зрели стволови клетки в кръвообращението, които се превръщат в нови и здрави клетки, помага на тялото да поддържа и подновява тъканите и органите.Стимулира производството на стволови клетки в костния мозък до 2-3 часа след прием на 5 грама водорасли АФА (увеличение до 400%) и трае до 4 часа след приема. Вижте подробности в част от Патент за стволови клетки и Водорасли АФА!

Как се добива АФА?

Кламатското водорасло АФА се добива от езерото Кламат ( намира се в щата Орегон,  Америка ). То расте в езеро пълно с вода, която идва от геотермални и вулканични източници. Това е главната причина да съдържа толкова богата гама от органични минерали. Обработването на водораслите става чрез технологията "БиоАктивна Дехидратация". Поради тази причина в нея се запазват ценните съставки.

Защо водораслите АФА на АкваСорс?

Повечето доставчици замразяват или изсушават водораслите при висока температура. Това уврежда хранителната им стойност и губят голяма част от ценните хранителни съставки. За разлика от тях, АкваСорс е патентовала технологиятаБиоАктивна Дехидратация“. Това е напълно нов процес за изсушаване, който НЕ нарушава хранителните елементи, цвета, аромата и вкуса.

AquaSource водорасли течност съдържат освен водорасли, сушени чрез нашия патентован БиоАктивен® метод за сушене (същите както в продуктите ни на капсули и на прах), а също и водорасли, които не са били сушени. Продуктът е много силен и ефикасен! Той също така съдържа червени и черни боровинки, както и микроминерали в течна форма (естествено добити от хумусен шист) в кашер сертифицирана глицеринова основа.

Вземайте по един капкомер два пъти дневно директно през устата. За деца може да се разтвори в натурален сок или в чаша вода.

Препоръчва се за хора, които не могат да поглъщат капсули. Отличен продукт с бърз ефект!Този продукт осигурява повече водорасли от езерото Кламат, тъй като в него има както замразени несушени водорасли от езерото Кламат, така и AquaSource водорасли, сушени чрез БиоАктивния® метод на сушене BioActive Dehydration®, като така можете да сте сигурни, че получавате повече енергия от Кламат в течна форма, а също и добро ежедневно набавяне на хранителни вещества.

Това са синьо-зелени водорасли. Винаги сме знаели, че зеления цвят е важен, тъй като тази пигментация се дължи на високото съдържание на хлорофил. Хлорофилът за земята е еквивалентен на хемоглобинът в човешкото тяло, който осигурява хранителните вещества в кръвта и същевременно пречиства човешкия организъм. Ами каква е „синята“ част от синьо-зелените водорасли? Тези водорасли съдържат множество други пигменти, включително фикоцианин – рядък антиоксидант, който допринася за наситения син цвят на водораслите. Този специален пигмент е важен за правилното функциониране на редица метаболитни процеси. AquaSource водораслите в течна форма могат да внесат нова енергия и жизненост в живота.

Добавени са и плодове от червени и черни боровинки. “Червените боровинки съдържат най-много фенолни антиоксиданти в сравнение с други 19 от най-често консумираните плодове. Червените боровинки „гъмжат“ от антиоксиданти и трябва да се приемат по-често...“ д-р Джо Винсън – Университетът на Скрантън, САЩ. Смята се, че черната боровинка играе роля в поддържането на кръвоносните съдове здрави.Съединенията, съдържащи се в черната боровинка, подсилват стените на кръвоносните съдове – подпомагат циркулацията и повишаването на кръвния поток.Плодовете на черната боровинка съдържат висока концентрация на танини – вещества, които действат едновременно стягащо и противовъзпалително. Този плод съдържа също флавоноидни съединения, които са растителни пигменти, притежаващи изключителни антиоксидантни свойства, които събират опасните частици в организма, известни като „свободни радикали“. По-голямата част от здравните специалисти смятат, че съществува ясна връзка между хранителен режим, богат на плодове и зеленчуци с понижения риск от хронични заболявания. Фитонутриентите (естествено добити растителни съединения), особено антиоксидантите, все повече помагат за оптимизиране на човешкото здраве.

По-голямата част от здравните специалисти смятат, че съществува ясна връзка между хранителен режим, богат на плодове и зеленчуци с понижения риск от хронични заболявания

Къде се произвежда и пакетира АФА?

Както повечето продукти АФА се произвежда и пакетира във Великобритания.

Какво показват клиничните изследвания?

Канадски учени са доказали, че ежедневното приемане на 1 грам Кламатски водорасли увеличават с 40% ефективността на Т-лимфоцитите. Т-лимфоцитите унищожават по-добре микробите и раковите клетки.

Според д-р Гейбриъл Казъни ( той е водещ специалист по холистична медицина в САЩ ) Кламатското водорасло води до преодоляване на депресията, подобряване на концентрацията и издръжливостта на мозъка. Стимулира творческите възможности, артистичност и интуитивност. Д-р Казъни наблюдава обратно развитие на болестта Алцхаймер у пациенти, които взимат редовно големи количества АФА.

Има ли сертификати за качество?

Документите за качествен контрол може да откриете тук.

Начин на употреба:

Може да вземете водорасли АФА на капсулипрахообразно състояние или течно състояние.

Капсули

За възрастни  - Профилактично поддържаща доза - вземат се по 3 капсули дневно, за предпочитане преди хранене. При необходимост може да се увеличи дозата до 10-12 капсули на ден.

 • За деца

За деца от 8 - 18 г между 3 - 10 капсули дневно.

За деца от 1 - 7 г по 3 - 4 капсули дневно.

За деца до 12 месеца по 2-3 капсули дневно (капсулите се отварят и могат да се добавят към охладени храни, сокчета, вода, кърма, адаптирано мляко) или по 2 капкомера дневно от течната форма на АФА.

Прах

Смесете с течност и допълнете с минерална вода или сок.Можете да поръсите върху храна.Може да използвате за направа на ШЕЙК като в каната за разбиване сложите 1/4 кисело мляко и до 150мл. вода. Може да добавите ябълка, или ябълков сок или др. Комбинирайте ЛАЙТЪН-ЪП и опаковка Водорасли АФА на прах. Стига за 11-12 дни. Изсипват се Водорасли АФА в опаковката Лайтън-Ъп и хубаво се разтръскват. Така сместа се хомогенизира и две равни мерителни лъжици дават 5 гр.

 • За възрастни

Вземат се от 1 до 4 мерителни лъжички дневно (за добавяне към охладени храни, вода и напитки). В опаковката има мерителна лъжичка от 1 грам.

(Или това е приблизително по 3 чаени лъжички на ден. При възстановяване след боледуване може да се увеличи приемането на водорасли АФА до 8 лъжички.)

 • За деца

Дава се по 1 чаена лъжичка на ден. При възстановяване след боледуване може да се увеличи приемането на АФА до 4 лъжички.

Течност

За бърз ефект и моментална живителна сила за мозъка. Заобикаля храносмилателната система и осигурява по-бързо невропептиди  на мозъка.

Приема се по 1 мл ( равнява се на един капкомер ) под езика. Приема се 2 пъти на ден. Съдържанието на капкомера се задържа за около една минута под езика, след което се преглъща.След прием изпийте чаша вода.

За деца: не е нужно да се задържа под езика. Продуктът е приятен на вкус, защото съдържа боровинки. Може да се добавя към охладени храни, сокчета, вода, кърма, адаптирано мляко.

Водораслите АФА са естествен продукт и не може да бъдат предозирани.

Водораслите обичат много вода. По време на прием пийте достатъчно обилно количество вода (препоръчително 30 мл. на кг. телесно тегло) .


Съдържание:

Капсули - опаковки от 120 капсули и 60 капсули

В 1 капсула се съдържа  - 300 мг.  ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ свежи водорасли АФА (Aquasource Algae) от Езерото Кламат. Сушени са при ниска температура чрез патентованата БиоАктивна дехидратация® на сушене.
Обвивка на капсулата е растителна целулоза.

Водорасли АФА не съдържат ГМО.

Водорасли АФА  капсули е регистриран 100% растителен продукт. Подходящ за пълни вегетарианци.

Има два вида опаковки - по 60 капсули и по 120 капсули.

Течно състояние ( с екстракт от червени и черни боровинки)

 • водораслите АФА (Aquasource Algae), изсушени по технологията БиоАктивна дехидратация®
 • плодове от червена боровинка и черна боровинка
 • течни микро минерали
 • кашер ( това е сертифициран растителен глицерин )

*кашер - с това понятие еврейската традиция обозначава религиозно чистата храна от здрав и чист източник.

Опаковката е от 60 мл в тъмно-кафяво стъклено шишенце с удобен капкомер. 

Не съдържа консерванти.

Течната АФА е регистриран 100% растителен продукт. Подходящ за пълни вегетарианци.

Прахообразното състояние

Водорасли АФА (Aquasource Algae) на прах. Опаковката е от 50 гр.

Водорасли АФА не съдържат ГМО.

Водорасли АФА  на прах е регистриран 100% растителен продукт. Подходящ за пълни вегетарианци.

Как може да преведете стойността на продукта?

Има 3 начина за превод на сумата за продукта. Може да научите за тях тук.

Ако желаете да ползвате хранителните добавки на АкваСорс/Aquasource/ с 30% отстъпка и с 25% отстъпка за Йонна четка за зъби Соладей-еко (без никакъв ангажимент за обеми, или други нормативи) регистрирайте си личен дистрибуторски номер..

Още за Кламатското водорасло АФА може да прочетете тук.

Как подобрих здравето си... [ Истински истории ]

Ако се чувствате благословени от прочетеното, кликнете "харесва ми" и споделете с приятелите във FacebookБлагодаря!


Хареса ли ви? Кажете на приятел.

ЦЕНИ на водорасли АФА / Aquasource Algae/

Водорасли АФА   60 капсули

53,00 лв

Водорасли АФА 120 капсули

102,50 лв

Водорасли АФА прах 50г

127,50 лв

Водорасли АФА течност 60 мл

71,50 лв

Безплатна доставка за всички клиенти  за цялата страна за поръчка над 40лв.

Заплаща се само 1% върху стойността, ако се получава с наложен платеж.

Продуктите се изпращат чрез куриерска служба на адрес, посочен от Вас.Заплащането на поръчката става на куриера при получаването.

Контакти: П.Ланджева

plandjeva@pomaga.com FACEBOOK

Vivacom 0878 66 41 30; Telenor 0897 06 43 66

За да се възползвате от повече изгодни месечни промоции, запазени само за Дистрибутори, присъединете се към мрежата Помага в АкваСорс с личен дистрибуторски номер.

Освен това ще ползвате постоянни отстъпки:

30% отстъпка за суперхраните и хранителните добавки

и 25% за натурална козметика и паста за зъби Соладей-еко

( без никакъв ангажимент за обеми, или други нормативи).

Дистрибуторите ползват отстъпка и върху ПРОМОЦИИТЕ.


ЗАКУПЕТЕ В ЕДНА ЗАЯВКА

1 бр.

Супер Антиоксидант с Pycnogenol® - 60 капсули

и 1 бр. Водорасли АФА  - 60 капсули

промоция за 110,00 ЛВ.

Спестявате 19,75 лв


Промоция

ЗАКУПЕТЕ В ЕДНА ЗАЯВКА

2 бр.

AquaSource водорасли АФА 120 капсули

промоция за 175,00 ЛВ.

стара цена 205,00 ЛВ.

Спестявате 30,00 лв
:

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потребителско име и парола, за да оставите коментар.


Тези продукти също може да са интересни за Вас

69.30 лв


65.00 лв


31.50 лв

30 отстъпка

Промоции

Количка

VirtueMart
Количката Ви е празна.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ И КОНСУЛТАЦИИ0878 66 41 30;0897 064 366

call